ΑΕΛ

Με Φούτσεκ στο Ελατοχώρι η Λάρισα

Με Φούτσεκ στο Ελατοχώρι η Λάρισα
Φούτσεκ

Με 28 παίκτες συμπεριλαμβανομένου και του Γιόσιπ Φούτσεκ θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η ΑΕΛ με τον Άγγελο Αναστασιάδη να ανακοινώνει την αποστολή των βυσσινί.

Το πρώτο κομμάτι των προπονήσεων στην ΑΕΛ ολοκληρώθηκε και η ομάδα ετοιμάζεται για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της το οποίο θα διεξαχθεί στο Ελατοχώρι με τους "βυσσινί" να αναχωρούν την Δευτέρα 11/7.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μάλιστα μετά την προπόνηση του Σαββάτου ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 28 παίκτες συμπεριλαμβανομένου και του Γιόσιπ Φούτσεκ ο οποίος όπως σας ενημέρωσε το Sport24.gr από το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε στη Λάρισα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Στην αποστολή δεν υπάρχουν τα ονόματα των Βασίλη Κουτσιανικούλη και Σεμπαστιάν Ναγιάρ, για τους οποίους ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει εισηγηθεί τη λύση των συμβολαίων τους, με τους δύο παίκτες ωστόσο να μην είναι θετικοί στο ενδεχόμενο αυτό. Ο Ουρτάδο, αντίθετα, που ήταν στη... μαύρη λίστα, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ ο Βραζιλιάνος Λεάντρο που δεν ήταν στη λίστα με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται, τώρα έμεινε εκτός.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με πρωινή προπόνηση στα Δένδρα ολοκληρώθηκε σήμερα η πρώτη φάση της προετοιμασίας της ΠΑΕ ΑΕΛ. Με το πέρας της προπόνησης ο προπονητής μας κ. Άγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας που θα μεταβεί τη Δευτέρα 11/7 στο Ελατοχώρι για τη δεύτερη φάση της προετοιμασίας.

Η αποστολή αποτελείται απο τους εξής ποδοσφαιριστές:

Ντεγκρά, Καβουσάκης, Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Σουλιώτης, Δαμιανάκης, Καρατάσιος, Μονιάκης, Μανακούσιος, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Φατιόν, Βαρέλα, Ουρτάδο, Χοτζάλι, Ροβίθης, Ντέλετιτς, Ναβάρο, Αβραάμ, Μαρουκάκης, Ναζλίδης, Καπός, Γιαννιτσάνης, Παπαδόπουλος και Φούτσεκ.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στη Λάρισα και θα προπονούνται από τη Δευτέρα υπό τις οδηγίες του προπονητή της Κ20 κ. Σάκη Αναστασιάδη (UEFA PRO), του γυμναστή των ομάδων νέων κ. Κώστα Μαντζιώκα και του προπονητή τερματοφυλάκων των ομάδων νέων κ. Βαγγέλη Τσότσα".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ