ΑΕΛ

Με απουσίες λόγω τιμωριών η ΑΕΛ στην Τούμπα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Θοδωρής Βουτυρίτσας, δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους, Φάρκας, Αγκάνοβιτς και Αναστασόπουλο για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Είναι το πρώτο ματς της ΑΕΛ χωρίς τον Σάκη Τσιώλη, στη δεύτερη θητεία του στον πάγκο των "βυσσινί". Ο νέος προπονητής, Αντρέ Πάους, θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει από κοντά την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή 2 Απρίλη στις 17:15 στην Τούμπα για την 26η αγωνιστική της Super League, αλλά ο Θοδωρής Βουτυρίτσας θα καθίσει στον πάγκο, πριν αναλάβει κι επίσημα ο Ολλανδός.

Η ομάδα της Λάρισας ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τους τιμωρημένους, Φάρκας, Αγκάνοβιτς και Αναστασόπουλο (οι δύο πρώτοι βασικότατοι, ο τρίτος έμπαινε ως αλλαγή), ενώ ο Βουτυρίτσας άφησε εκτός της 19μελούς αποστολής που επέλεξε τους Τσακοπίνο, Κουτσιανικούλη, Λαμπρόπουλο και Γκαγιέγο, όπως και τους εδώ και καιρό τραυματίες, Τικίτο και Ντοντό.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΛ: Ξενοδόχοβ, Θεοδωρόπουλος, Γκόλιας, Γιοβάνοβιτς, Ρέντζας, Κόντορ, Μονιάκης, Φατιόν, Ναβάρρο, Βαρέλα, Ντέλετιτς, Ναζλίδης, Αβραάμ, Γκουλουζάντε, Σουλιώτης, Μασαλέσα, Καπός, Ικάουνιεκς και Ρέγιες.

Μετά από 25 ματς στη Super League, η ΑΕΛ έχει συγκεντρώσει 24 βαθμούς και βρίσκεται στη 12η θέση, ενώ ο ΠΑΟΚ 46 και βρίσκεται στην τρίτη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ