ΑΕΛ

Με Αγκάνοβιτς και Ρέντζα η ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΕΛ EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ δοκιμάζεται την Κυριακή (26/2, 15.00) στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και ο προπονητής Σάκης Τσιώλης υπολογίζει σε Αγκάνοβιτς και Ρέντζα, που είχαν ενοχλήσεις προ ημερών. Εκτός οι τιμωρημένοι Ντέλετιτς και Γκόλιας.

Η νίκη (2-1) επί του Λεβαδειακού προκάλεσε ευφορία στις τάξεις της ΑΕΛ. Οι 20 βαθμοί και το +6 από Λεβαδειακό και Ηρακλή αποτελεί μαξιλαράκι ασφαλείας, αν και φυσικά τίποτα δεν έχει κριθεί αναφορικά με τη μάχη για την παραμονή. Την Κυριακή (26/2, 15.00) οι Θεσσαλοί αντιμετωπίζουν στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ για την 22η αγωνιστική της Super League.

Οι Αγκάνοβιτς και Ρέντζας που είχαν προ ημερών ενοχλήσεις, είναι πλέον απολύτως έτοιμοι και μπήκαν στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Τσιώλης, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Ντοντό, Τικίτο, Μονιάκης, Αναστασόπουλος, αλλά και οι τιμωρημένοι Ντέλετιτς και Γκόλιας.

Η αποστολή των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ έχει ως εξής: Ξενοδόχοβ, Θεοδωρόπουλος, Κόντορ, Ρέντζας, Φατιόν, Φάρκας, Μασαλέσα, Γκουλουζάντε, Ικάουνιεκς, Αγκάνοβιτς, Βαρέλα, Ναβάρο, Ναζλίδης, Καπός, Αβραάμ, Κουτσιανικούλης, Ευμορφίδης, Ρέγες, Γιοβάνοβιτς.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ