ΑΕΛ

Ματάισεν: "Τρίτη-τέταρτη δύναμη στην Ελλάδα η ΑΕΛ"

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑ ΤΖΑΚΙ ΜΑΤΑΙΣΕΝ (ICONPRESS/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ)
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑ ΤΖΑΚΙ ΜΑΤΑΙΣΕΝ (ICONPRESS/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) ICON

Ο Τζάκι Ματάισεν μίλησε σε ιστοσελίδα του Βελγίου για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΛ τονίζοντας πως πρόκειται για μια πρώτης τάξεως ομάδα στην Ελλάδα.

Ο Τζάκι Ματάισεν αποτελεί από την Πέμπτη το νέο τεχνικό της ΑΕΛ και ο έμπειρος προπονητής μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα της Λάρισας και τι αντιπροσωπεύει ο σύλλογος.

Ο τεχνικός των "βυσσινί" με δηλώσεις του στην www.sporza.be σημείωσε πως η ΑΕΛ είναι μια πρώτης τάξεως ομάδα που έχει κάθε εβδομάδα στο γήπεδο της 7-8.000 φίλους της και αυτό τη φέρνει στη τρίτη-τέταρτη θέση σε δυναμική στην Ελλάδα.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

"Ήθελα να πάω στο εξωτερικό. Αυτό ήταν στο μυαλό μου. Υπήρχαν κάποιες επιλογές στο Βέλγιο αλλά αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή. Είναι μια ομάδα πρώτης τάξεως στην Ελλάδα. Είναι ακόμα η αρχή της σεζόν, δεν έχουμε χάσει τίποτα".

Τι είδους σύλλογος είναι η Λάρισα;
"Είναι ένα παραδοσιακό κλαμπ στην Ελλάδα. Έχουν ήδη υπάρξει πρωταθλητές και έχουν κερδίσει το Κύπελλο μερικές φορές και έχουν πιστό κοινό. Σε κάθε ματς υπάρχουν κοντά στους 7.000 φίλους της ομάδας στο στάδιο κάτι το οποίος τους φέρνει στη 3η ή 4η θέση στην Ελλάδα".

Γιατί ο πρόεδρος ήδη επέλεξε έναν καινούριο προπονητή μετά από τρεις αγωνιστικές;
"Δεν το ξέρω αυτό με κάθε λεπτομέρεια. Είχαμε συζητήσει ξανά μήνες πριν αλλά τότε δεν προχώρησε η συμφωνία. Τότε δεν ήμουν ελεύθερος. Αυτό μπορεί να έπαιξε ρόλο στην επιλογή τους. Το γεγονός ότι ο πρόεδρος προσπάθησε να με πάρει στην ομάδα δυο φορές σε λίγους μήνες είναι ένα σημάδι ότι με θέλει.

Τώρα οι εξελίξεις τρέχουν με συνεχόμενο ματς στο πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αυτά τα δύσκολα παιχνίδια είναι και ενδιαφέρον επειδή θα δεις τις δυνατότητες σου".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ