ΑΕΛ

Ματάισεν: "Ο Πανιώνιος είναι ένα επίπεδο πάνω από εμάς σε ταχύτητα"

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ (SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ (SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ EUROKINISSI

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Τζάκι Ματάισεν, παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Πανιωνίου για τον οποίο είχε να πει μόνο καλά λόγια.

Ο Τζάκι Ματάισεν στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Πανιώνιο και τη βαριά ήττα που γνώρισε η ομάδα του δεν έψαξε για δικαιολογίες αλλά παραδέχθηκε την ανωτερότητα των "κυανέρυθρων" τους οποίους χαρακτήρισε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Στο μόνο που στάθηκε ήταν ο τραυματισμό του Λαγού που αντικαταστάθηκε αρκετά νωρίς και στο γεγονός ότι από την ΑΕΛ λείπουν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Αν θέλαμε να έχουμε αποτέλεσμα στην έδρα του Πανιωνίου, που είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, έπρεπε να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι. Όταν αρχίζει με μία κίτρινη κάρτα στην αρχή και με έναν τραυματισμό στα πρώτα λεπτά είναι δύσκολο. Σε αυτή τη θέση, του αμυντικού χαφ, δεν έχουμε παίκτες έτοιμους να προσφέρουν. Αυτά τα στοιχεία με τα δώρα που δώσαμε τα γκολ του Πανιωνίου ήρθε το σκορ που ήρθε σήμερα. Μας έδωσε ένα μεγάλο μάθημα ο Πανιώνιος. Το καλύτερο ποδόσφαιρο είναι το ποδόσφαιρο με ταχύτητα και γρήγορες πάσες.

Νομίζω ο Πανιώνιος είναι ένα επίπεδο πάνω από εμάς σε αυτό το στοιχείο του ποδοσφαίρου. Είναι μεγάλος ο δρόμος και θα υπάρχουν τέτοιες στιγμές. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι και σίγουρα και οι φίλαθλοι μας. Μετά από μερικές μέρες είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε καλύτεροι και θέλω να μας δω καλύτερους κόντρα στο ματς που έρχεται με τον ΠΑΟΚ. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να ξεχάσουμε το σημερινό ματς. Ο Λαγός χτύπησε ξανά στο παλιό του τραύμα".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ