ΑΕΛ

Ματάισεν: "Δεν χρειάζεται τη βοήθεια του διαιτητή ο Παναθηναϊκός"

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ICON

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Τζάκι Ματάισεν, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό άφησε και αυτός με τη σειρά του αιχμές για την διαιτησία της αναμέτρησης.

Η εικόνα των ποδοσφαιριστών του ευχαρίστησε τον Τζάκι Ματάισεν ο οποίος άφησε αιχμές για την διαιτησία στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Συγχαρητήρια στον Δερμιτζάκη που έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε επίσημο παιχνίδι. Έκανε πολλά υποσχόμενη εμφάνιση δείχνοντας καλά στοιχεία. Κατά δεύτερον δεν είμαι απογοητευμένος από το παιχνίδι, είμαι αρκετά ευχαριστημένος γιατί είχαμε καλά διαστήματα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο εντός έδρας. Αν θέλεις να καταφέρεις κάτι εκτός έδρας θα πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλά πράγματα και ειδικότερα όταν έχουμε την μπάλα στα πόδια μας.

Πρέπει να μην κάνουμε λάθη με την μπάλα και να έχουμε αυτοπεποίθηση όπως στα πρώτα είκοσι λεπτά. Αλλά για μένα ήταν καλό παιχνίδι, μπορώ να μάθω πολλά πράγματα από αυτό το παιχνίδι. Ποτέ δεν κάνω κριτική στον διαιτητή, αλλά ένα παραδοσιακά μεγάλο κλαμπ όπως ο Παναθηναϊκός, δεν χρειάζεται τον διαιτητή για να κερδίσει το παιχνίδι".

Για το σχόλιο περί διαιτησίας:
"Αυτά που είπα. Δεν έκανα κριτική στον διαιτητή, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να χρειάζεται τη βοήθεια του διαιτητή για να κερδίσει".

Για τους νέους που έπαιξαν:
"Δεν σχολιάζω ατομικά τους παίκτες μου. Έχουμε τρία παιχνίδια στη σειρά κι έπρεπε να χρησιμοποιήσω αρκετούς παίκτες. Μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο θα δω ποιους παίκτες θα υπολογίζω και ποιους όχι".

Για τον Κούσα που έπαιξε αμυντικός χαφ:
"Είχαμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς όπως του Λαγού και του Γκιόλια, αλλά εκτιμήσεις όσον αφορά τις θέσεις των παικτών τις κάνω εγώ στα αποδυτήρια και όχι στη συνέντευξη Τύπου".

Για τα νεύρα της ομάδας του:
"Όταν πιέζονται προσπαθούν να παίξουν γρήγορα, αλλά μπορούν να βρουν καλύτερες λύσεις. Είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα που θεωρώ ότι έχουμε".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ