ΑΕΛ

Λαυδαριάς: "Η νίκη αφιερωμένη στον Φυντάνη"

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΛ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ανδρέας Λαυδαριάς υποστήριξε ότι η νίκη της ΑΕΛ στη Λαμία είναι αφιερωμένη στον προπονητή των "βυσσινί", Ηλία Φυντάνη, που έχασε τον αδερφό του.

Ο συνεργάτης του Ηλία Φυντάνη στην ΑΕΛ, Ανδρέας Λαυδαριάς, δήλωσε μετά τη νίκη της ομάδας του στη Λαμία με 2-0: "Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον κ. Φυντάνη που έχασε τον αδερφό του τον Παναγιώτη πριν από τέσσερις ημέρες, ενός ανθρώπου που ήταν κοντά στην ομάδα μας. Τα παιδιά, του το υποσχέθηκαν και κράτησαν τον λόγο τους.

Εάν και είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα λόγω του θανάτου αυτού, δουλέψαμε αρκετά και κερδίσαμε δίκαια την αναμέτρηση. Το αποτέλεσμα για εμάς είναι το καλύτερο δυνατό. Έχουμε βελτιωθεί αισθητά σε όλες τις γραμμές μας και έχουμε βάλει την ομάδα σε τέτοιο δρόμο που μέσα στον αγωνιστικό χώρο διεκδικεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα και αν αγωνίζεται".

Για το αν η ομάδα αλλάζει στόχους:

"Η ομάδα έχει μπει σε ένα δρόμο που την χαρακτηρίζει στον βαθμολογικό πίνακα από την 5η έως την 10η θέση. Προσπαθούμε να είμαστε και να μείνουμε μέσα σε αυτές τις θέσεις ως το φινάλε, κοιτάζοντας παράλληλα το κάθε παιχνίδι χωριστά".

Για το ότι ξεκίνησαν μαζί οι Λαγός και Φατιόν:

"Σε κάθε ματς η ομάδα προετοιμάζεται αντίστοιχα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι σε καλή κατάσταση και το δείχνουν όποτε τους χρειαστούμε, όπως και σήμερα για παράδειγμα ο Λαγός".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ