ΑΕΛ

Λαυδαριάς: "Ας νικάμε και ας μην παίζουμε καλά"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Φυντάνης, Βάνης EUROKINISSI SPORTS

O βοηθός του Ηλία Φυντάνη, Ανδρέας Λαυδαριάς, υποστήριξε μετά το 1-0 της ΑΕΛ επί του Απόλλωνα Σμύρνης ότι αυτό που μετράει στο ποδόσφαιρο είναι το αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης, δεν παρέστη στη συνέντευξη Τύπου μετά τον νικηφόρο (1-0) αγώνα με τον Απόλλωνα, λόγω αδιαθεσίας. Ο βοηθός του, Ανδρέας Λαυδαριάς, τον αντικατέστησε και ανέφερε:

"Ο κόουτς αισθάνθηκε μία αδιαθεσία και γι’ αυτό δεν είναι παρών. Ζητάει συγγνώμη γι’αυτό. Σχετικά με το παιχνίδι, ήμασταν πολύ καλύτεροι σε όλο το ματς και δικαιούμασταν να κερδίσουμε. Θα μπορούσαμε να βάλουμε πιο γρήγορα τα γκολ, καθώς χάσαμε τρεις-τέσσερις ευκαιρίες που θα μπορούσαν να τελειώσουν με ευτυχή κατάληξη, αλλά ήμασταν άτυχοι.

Όσο περνούσε η ώρα αυτό μας γέμισε με πίεση και άγχος. Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και δυσκολεύει τις καταστάσεις. Πιστεύω όμως πως στο τέλος επιβραβευτήκαμε με το γκολ και μπορούμε να προχωρήσουμε ακόμα καλύτερα για τη συνέχεια. Να παίρνουμε τις νίκες, κι αν μπορούμε να παρουσιάζουμε και καλό ποδόσφαιρο".

Για το γεγονός πως η ΑΕΛ σκοράρει στα τελευταία λεπτά:

"Εμείς τον καιρό που βρισκόμαστε εδώ, πιστεύω πως η ομάδα αγωνίζεται πάρα πολύ καλά και θα μπορούσαμε σήμερα να τελειώσουμε κάποιες φάσεις νωρίτερα. Δυστυχώς δεν έγινε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που έχει σημασία αυτές τις στιγμές".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ