ΑΕΛ

Λαγός και Μπάμπιτς στην ΑΕΛ

Λαγός και Μπάμπιτς στην ΑΕΛ

Παίκτες της ΑΕΛ για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Σίνισα Μπάμπιτς και ο Τάσος Λαγός.

Δύο μεταγραφές για τις οποίες σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr ανακοίνωσε η ΑΕΛ. Η διοίκηση της ομάδας της Λάρισας ήρθε σε συμφωνία τόσο με τον Σίνισα Μπάμπιτς όσο και με τον Τάσο Λαγό.

Ο Μπάμπιτς είναι γεννημένος στις 13 Φεβρουαρίου 1991 και την τελευταία διετία έπαιζε στην Βοϊβοντίνα. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε 21 ματς και σημείωσε 2 γκολ. Παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε FK Palic Koming, FK Slavija Sarajevo, FK Veternik και FK Proleter Novi Sad.

Με τη Βοϊβοντίνα ο Μπάμπιτς (έχει ύψος 1.78) έχει παίξει σε προκριματικά Europa League. Σε επτά τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και σε άλλα έξι το 2015-2016. Κυρίως το νέο απόκτημα της ΑΕΛ παίζει στο αριστερό "φτερό".

Από την άλλη ο Τάσος Λαγός αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Από το 2011 ως το 2016 έπαιξε στον Παναθηναϊκό και πέρυσι αγωνίστηκε στην γερμανική Βύρτσμπουργκερ Κίκερς (νεοφώτιστη στη Β' Κατηγορία), μετρώντας όμως μόλις πέντε συμμετοχές. Επιστρέφει στην Ελλάδα και ελπίζει να βάλει και πάλι την καριέρα του σε ανοδική τροχιά. Yπήρξε βασικό στέλεχος των εθνικών ομάδων Παίδων (Κ-17), Νέων (Κ-19) και Ελπίδων (Κ-21), ενώ τον Μάρτιο του 2015 κλήθηκε από τον Σέρχιο Μαρκαριάν στην Ανδρών, χωρίς να αγωνιστεί.

Αμφότεροι υπέγραψαν συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση των κάτωθι ποδοσφαιριστών που υπέγραψαν συμβόλαιο 2 ετών με την ομάδα μας:

1. Sinisa Babic, 26 ετών, ακραίος επιθετικός.

2. Τάσος Λαγός, 25 ετών, αμυντικός μέσος".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ