ΑΕΛ

Ξεκαθαρίζει του Κούτση για τεχνικός διευθυντής στην ΑΕΛ

Ξεκαθαρίζει του Κούτση για τεχνικός διευθυντής στην ΑΕΛ
Κούτσης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλέξης Κούγιας θέλει να συνεργαστεί στην ΑΕΛ με τον Γιώργο Κούτση, τον οποίο προορίζει για το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Ο λόγος του Σάκη Τσιώλη και η εναλλακτική του ιδιοκτήτη των "βυσσινί.

Πρόθεση του Αλέξη Κούγια είναι να προσλάβει τεχνικό διευθυντή στην ΑΕΛ, πόστο που μέχρι πρότινος είχε ο Θωμάς Κυπαρίσσης, ο οποίος αποχώρησε και πήγε στον ΑΟ Τρίκαλα. Ο μεγαλομέτοχος των "βυσσινί" είναι διατεθειμένος να κινήσει τις διαδικασίες για να καλυφθεί το πόστο που έχει μείνει κενό.

Πρώτη σκέψη είναι ο Γιώργος Κούτσης. Στον 44χρονο, που τα τελευταία χρόνια είχε εργαστεί ως προπονητής σε Αγροτικό Αστέρα, Παναχαϊκή, Φωκικό, Ηρακλή Ψαχνών και Ολυμπιακό Βόλου, έχει γίνει κρούση από τον Κούγια και το θέμα του θα ξεκαθαρίσει προσεχώς. Οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί παλαιότερα στον Άρη Πετρούπολης και ο Κούγιας θεωρεί τον Κούτση δικό του παιδί.

Πάντως λόγο θα έχει και ο προπονητής, Σάκης Τσιώλης, του οποίου την άποψη και τα "θέλω" ακούει ο ιδιοκτήτης των Θεσσαλών. Σημειώνεται πως τον Κούτση, αλλά για το πόστο του προπονητή, εξετάζει και ο Αχαρναϊκός, ομάδα της Stoiximan.gr Football League. Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του Κούτση στην ΑΕΛ, η εναλλακτική ακούει στο όνομα Δημήτρης Παραφέστας.

Ο 64χρονος, ο οποίος επί σειρά ετών έπαιξε στην ΑΕΛ κατά το παρελθόν, χαίρει της εκτίμησης του διοικητικού ηγέτη των "βυσσινί". Αυτή τη στιγμή ο Παραφέστας είναι προπονητής στον Αχιλλέα Φαρσάλων. Πάντως δεν υπάρχει βιασύνη να επιλεγεί νέος τεχνικός διευθυντής, από τη στιγμή που το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική ευθεία.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ