ΑΕΛ

Κουτσιανικούλης: "Να παίξω στην Ευρώπη με την ΑΕΛ"

Κουτσιανικούλης: "Να παίξω στην Ευρώπη με την ΑΕΛ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο επιθετικός της ΑΕΛ, Βασίλης Κουτσιανικούλης παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Super League κι αναφέρθηκε στους στόχους των "βυσσινί", τα όνειρά του ως ποδοσφαιριστής, αλλά και στον ΠΑΟΚ.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης της εβδομάδας που φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα της Super League, ο επιθετικός της ΑΕΛ Βασίλης Κουτσιανικούλης απάντησε σε ερωτήσεις φιλάθλων.

"Ο κόσμος της ΑΕΛ να μας εμπιστεύεται γιατί μπορούμε και θέλουμε να τον δικαιώσουμε", αναφέρει ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και τονίζει ότι "ήταν όνειρό μου να παίξω στην ομάδα με την οποία μεγάλωσα".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο της ΑΕΛ;

"Να μείνει κοντά στην ομάδα, να μας στηρίζει όπως κάνει μέχρι τώρα και να μας εμπιστεύεται γιατί μπορούμε και θέλουμε να τον δικαιώσουμε. Υπ' αυτές τις προϋποθέσεις, είμαι σίγουρος πως μπορούμε ως ομάδα να φτάσουμε ψηλά".

Τι πιστεύεις ότι μπορεί να διεκδικήσει φέτος η ΑΕΛ;

"Όσο είναι ανοιχτός ο βασικός μας στόχος για άνετη παραμονή, δεν μπορούμε να μιλάμε για διεκδικήσεις. Αυτή τη στιγμή είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο. Όσο πιο γρήγορα όμως τον πετύχουμε, τόσο πιο ψηλές βλέψεις μπορούμε να έχουμε στην τελική ευθεία της περιόδου".

Πως νιώθεις που αγωνίζεσαι σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου;

"Είναι σπουδαίο για την καριέρα μου που φοράω τη φανέλα της ΑΕΛ. Αν συνυπολογίσουμε ότι είμαι κι απ' την πόλη και ήταν όνειρό μου να παίξω στην ομάδα με την οποία μεγάλωσα, γίνεται πιστεύω κατανοητό πως νιώθω ξεχωριστός. Επιπλέον, οι πολλές απαιτήσεις κι απ' την ίδια την ομάδα κι απ' τον κόσμο, δίνουν ενδιαφέρον κι αποτελούν πρόκληση για κάθε ποδοσφαιριστή".

Θα ήθελες να κλείσεις την καριέρα σου στην ΑΕΛ;

"Να με συγχωρείτε αλλά νιώθω και είμαι αρκετά μικρός ακόμη για να έχω μπει στη διαδικασία να σκεφτώ πως θα ήθελα τη λήξη της καριέρας μου".

Ποιο είναι το όνειρό σου ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ;

"Δεν ξέρω πότε θα ωριμάσουν τα πράγματα για έναν τίτλο, αλλά σίγουρα θα ήθελα να παίξω στην Ευρώπη φορώντας τα βυσσινί".

Πως βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής και που πιστεύεις ότι θα κριθεί;

"Στο ξεκίνημα δείχνει να είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπου μπορείς να δεις απ' όλες τις ομάδες όλα τα αποτελέσματα και μάλιστα, ανεξαρτήτως έδρας. Αν συνεχιστεί λοιπόν αυτή η ροή, νομίζω πως όλες οι καίριες θέσεις θα κριθούν από την επαγρύπνηση και την σταθερότητα των ομάδων που τις διεκδικούν. Όποιος στη διάρκεια νομίσει πως κάπου έφτασε, θα έχει πρόβλημα".

Ποια είναι η πιο ευχάριστη στιγμή της ποδοσφαιρικής σου καριέρας;

"Ωραία πράγματα έζησα και με τον ΠΑΟΚ και με τον ΟΦΗ, αλλά ως στιγμές δεν θα ξεχάσω το πρώτο μου γκολ με τον Εργοτέλη στην Α' Εθνική, που το πέτυχα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό και τον πανηγυρισμό της ανόδου με την ΑΕΛ, μετά από πέντε χρόνια απουσίας της απ' την μεγάλη κατηγορία".

Αν δεν είχες ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο ποιο επάγγελμα θα ήθελες να ακολουθήσεις και γιατί;

"Τι να πω... Από μικρός έβλεπα μόνο μπάλα κι έπαιζα μόνο μπάλα. Ειλικρινά δεν έχω φανταστεί τον εαυτό μου να κάνει οτιδήποτε διαφορετικό".

Πως περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;

"Μ' αρέσει να είμαι με φίλους είτε στο σπίτι, είτε έξω για καφέ ή φαγητό. Μ' αρέσει η παρέα. Από κει και πέρα, αν έχω το χρόνο, μ' αρέσει να κάνω χειμερινά σπορ, καρτ κι όταν δεν είναι διαθέσιμη η παρέα, υπάρχουν πλέον και οι υπολογιστές"!

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ