ΑΕΛ

Κούγιας: "Ύποπτα κοουτσαρίσματα με ΠΑΟ - ΠΑΟΚ ο Φυντάνης"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΡΑΤΚΟ ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Κούγιας EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε ύποπτο τον τρόπο που καθοδήγησε την ΑΕΛ ο Ηλίας Φυντάνης με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Η αποκάλυψή του για τον Βαγγέλη Μόρα και την απόφασή του να τον θέσει στο περιθώριο.

Στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου προπονητή, Ράτκο Ντόστανιτς, ο Αλέξης Κούγιας εκτός από την αποκάλυψη για την πρόταση του Ολυμπιακού για Καρατάσιο και Μασούρα, τοποθετήθηκε για το "διαζύγιο" με τον Ηλία Φυντάνη. Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ χαρακτήρισε ύποπτο το κοουτσάρισμα του Φυντάνη στους αγώνες με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Ο Κούγιας αποκάλυψε, ακόμα, γιατί δεν απέκτησε τον Βαγγέλη Μόρα η ΑΕΛ το καλοκαίρι, λέγοντας ότι ο τελευταίος ήθελε μετά το τέλος της σεζόν να γίνει για πέντε χρόνια τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Δήλωσε, επίσης, ότι αποφάσισε να τον θέσει στο περιθώριο μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, επειδή στο τηλέφωνο του είπε ο Μόρας: "Μ’αυτά τα καραγκιοζιλίκια που γίνονται γελάει ο κόσμος μαζί σας»". Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Κούγια:

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΡΑΤΚΟ ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Κούγιας EUROKINISSI SPORTS

"ΣΤΑ 25 ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΡΩΧΑΜΗ, ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ;"

Πήρα την αφορμή με την παρουσίαση του κ. Ντόστανιτς, γιατί η ατμόσφαιρα μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και το γεγονός ότι είχα δεσμευθεί πως θα μιλήσω για την τοποθέτηση του Παναθηναϊκού πως δυσφημώ την ιστορία της ΑΕΛ, δίχως να αναφερθώ σε πιο σημαντικά θέματα. Να ξεκαθαρίσω λοιπόν ορισμένα πράγματα που δεν θέλω να παρερμηνεύονται. Εγώ δεν επιθυμώ να φύγω ποτέ από την ΑΕΛ. Όσο είμαι ακμαίος σωματικά, πνευματικά και οικονομικά θα ήθελα επειδή μπορώ να μείνω για πάντα. Κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί εδώ και δυόμιση χρόνια, πως ποτέ στη ζωή μου λειτουργώ με καθεστώς πιέσεως και φόβου. Αν κάποιοι νομίζουν πως οργανώνοντας αποδοκιμασίες, εκστρατείες μέσα από το διαδίκτυο με χυδαιότητες και προσπάθειες να μην έρχονται οι οπαδοί μας στο γήπεδο, ότι αυτό θα με εξαναγκάσει να φύγω όπως άλλοι. Στέλνω μήνυμα. Εγώ δεν θα φύγω ποτέ. Δεν ένιωσα ποτέ φόβο στη ζωή μου. Από όταν ήμουν 16 χρονών και μοίραζα μόνος μου τις εφημερίδες στο πιο κακοποιό κομμάτι της Αθήνας. Ούτε στο στρατό που έκανα 32 μήνες βατραχάνθρωπος. Ούτε μετά στη ζωή μου. 25 χρονών ήμουν δικηγόρος του Ρωχάμη και πρέπει να καταλάβετε από τι είμαι φτιαγμένος. Ας μην επενδύουν κάποιοι στο φόβο".

"ΕΛΑΤΕ ΜΕ «ΚΑΘΑΡΑ» ΛΕΦΤΑ"

Αν κάποιος ή κάποιοι από την Ελλάδα ή το εξωτερικό θέλει να πάρει την ΑΕΛ, αυτό που ανέφερε δεν ισχύει. Αρκεί αυτός να μπορεί να δώσει στην ΑΕΛ περισσότερα από μένα. Κι αυτός είναι συνδυασμός προσωπικότητας, που θα έχει όνομα και θα μπορούμε να βρούμε τι έχει κάνει στη ζωή του και δεύτερον καθαρά λεφτά. Το τονίζω να έχει καθαρά χρήματα ακόμα κι αν είναι δανεικά. Να έχει χρήματα και να μπορεί να τα συνδυάσει με την προσωπικότητα πηγαίνοντας την ΑΕΛ παραπάνω. Οποιοσδήποτε σκέφτεται ότι εγώ μπορεί να φύγω με χυδαιότητες, είτε με τρομοκρατία, είτε με εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις, πορείες και οργανωμένη αποδοκιμασία σε παιχνίδια που ο βαθμός επικινδυνότητας είναι μεγάλος πλανάται. Δεν τους βλέπω και δεν τους ακούω. Όποιος σκέφτεται πως θα έχουμε εταιρείες λαϊκής βάσης, ερασιτεχνικές ομάδες που πάνω στον ρομαντισμό θα διαχειρίζονται τα χρήματα αυτού που βάζει τα λεφτά ή θα συνεργάζονται μ’αυτό για να έχουν λόγο ύπαρξης, το μήνυμα θα είναι κάθετο κι όποιος δεν το καταλάβει θα το μάθε σύντομα με κάθε τρόπο. Κι ο τρόπος είναι η νομιμότητα. Μόνος μου κυκλοφορούσα και κυκλοφορώ και δεν επιβάλω τις απόψεις μου με εκβιαστικό τρόπο. Ούτε αποφεύγω τις απόψεις. Δεν έχω ιδιωτικούς στρατούς, ούτε θα έχω".

"ΕΧΟΥΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ"

Θα πω μόνο πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταλάβει ο κόσμος της ΑΕΛ πως σε παιχνίδια που έχεις μοιρασμένες πιθανότητες ή και λιγότερες να κερδίσεις, να έρχονται στο γήπεδο πρόσωπα που δεν έρχονται σε άλλες αγωνιστικές, οι αντιδράσεις που είναι μόνο ενάμιση χρόνο στη Super League δεν μετράνε. Δημιουργούν όμως μια κακή εικόνα προς τα έξω που δίνει κουράγιο στους αντιπάλους μας. Αυτοί θα νομίζουν πως εδώ είμαστε μπάχαλο. Αυτό ευτυχώς ποτέ δεν επηρέασε κανέναν από εμάς. Η ομάδα λειτουργεί άψογα. Αυτές τις ημέρες έγινε η παρουσίαση του φακέλου μας στη Super League. Έμειναν άφωνοι και θα πάρουμε πρώτοι αδειοδότηση. Και μάλιστα για Ευρώπη, ενώ άλλοι ακόμα περιμένουν για την Ελλάδα.

Βλέπετε την ημέρα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό που εγώ αποφάσισα να αφυπνίσω από την προηγούμενη του ματς, λέγοντας πως πρέπει να πολεμήσουμε, η ΑΕΛ βλέποντας το μέλλον, προσέλαβε προπονητή που προπονεί ομάδες πρώτης και δεύτερης Εθνικής για την Κ20. ΤοΝ κ. Τροΐζι. Μαζί με το επιτελείο του θα γίνει ειδική παρουσίαση. Εμείς χωρίς οργάνωση σ’αυτό το χρόνο, έχουμε βγάλει τους Σουλούκο, Καρατάσιο, Δερμιτζάκη, τον Μακρή που τον πιστεύω. Τον Πινακά που πήγε στην Εθνική. Με λίγη οργάνωση ακόμα θα δείτε τι θα γίνει σε λίγο. Αυτοί που νομίζουν πως με μία γιούχα θα μας αποπροσανατολίσουν, θα δουν πως υπάρχει ψυχραιμία στην ομάδα. Τα γραφεία μας λειτουργούν άψογα, τα οικονομικά μας είναι νοικοκυρεμένα. Φτάσαμε να χρωστάμε δύο δόσεις και η NOVA μας χρωστάει τέσσερις. Αύριο θα πληρωθεί η μία. Αν μου βρουν μία επαγγελματική ομάδα από τη Super League έως τη Football League που να χρωστά μόνο μία μισθοδοσία κι έχει όλες τις υποχρεώσεις τις καλυμμένες και πληρώνει έξοδα άλλων με σωστό μπούσουλα ας έρθουν να μου το πουν.

"ΥΠΟΠΤΑ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑΤΑ ΦΥΝΤΑΝΗ"

Δεν μου αρέσει να αφήνω σκιές. Ο Φυντάνης όταν ήρθε έδωσε μία συνέντευξη και η πρώτη κουβέντα που είπε και δημοσιεύθηκε στο «ΦΩΣ» ήταν «τον Κούγια δεν τον πιάνει κορόιδο κανένας». Ο Φυντάνης έφυγε για τον τρόπο που εμφανίστηκε και κοουτσαρίστηκε η ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Για μένα που γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα υπάρχουν σκιές. Ούτε τον Γιοβάνοβιτς να παίζει δεξί μπακ, ούτε τον Παναθηναϊκό του Δώνη φορ και του Λουντ να τους περιμένεις έξω από την περιοχή σου. Ούτε να αφήνουμε τους δύο στόπερ του Παναθηναϊκού που είναι πιο αργοί από το ριπλέι δίχως πρέσινγκ για το λάθος. Επίσης δεν επιλέγεις για στόπερ και στα δύο παιχνίδια τον νεότερο στόπερ που ήρθε στην ομάδα, ακυρώνοντας τον Γκόλια και τον Γιοβάνοβιτς. Αυτά για μένα όπως και ο τρόπος που αγωνιστήκαμε είναι ύποπτες κινήσεις. Κι επειδή είμαι καθαρός άνθρωπος, το λέω καθαρά και σ’αυτόν που έδιωξα. Οι καλές κουβέντες κάνουν τις καλές σχέσεις. Κι εμείς σαν ΑΕΛ πρέπει να τα λέμε καθαρά. Για μένα και τα δύο κοουτσαρίσματα είναι ύποπτα. Ξέρω πως κοουτσάρει. Έχουμε συζητήσει πως πρέπει να παίζουμε τις ομάδες που πρέπει να κερδίσουμε και για’ αυτό και τον επέλεξα.

"ΕΚΑΝΕ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ"

Προηγήθηκαν όμως κι άλλα. Η προσωπικότητα του ανθρώπου φαίνεται όταν είναι ισχυρός κι όχι όταν είναι κάτω. Η γιαγιά μου που ήταν σοφή και είχε κάνει 7 χρόνια στη Μακρόνησο. Μου έλεγε παιδί μου ο φουκαράς είναι και μασκαράς. Όταν ο άλλος είναι κάτω, κάνει οτιδήποτε για επιβιώσει. Όταν είναι ψηλά όμως δείχνει την προσωπικότητά του. Με ενόχλησε όμως ο τρόπος που διαχειρίστηκε τις επιτυχίες. Οι ψευτομαγκιές «εγώ θα βάζω όποιον βρίζει ο κόσμος» ή «θα γυρίσουμε στις τεσσάρες» και η επίσης ψευτομαγκιά να βρίζομαι μέσα από το Facebook με οπαδούς της ΑΕΛ, όποιος κι αν είναι ακόμα κι αν αυτοί είναι στημένοι που είναι για μένα, δεν μπορούν να περιγράφουν την προσωπικότητα ενός προπονητή που θα δουλεύει μαζί μου. Αυτός είναι ο λόγος που προηγήθηκε κι έφτασε ο κόμπος στο χτένι.

"ΕΔΙΩΞΕ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ ΤΟΝ ΛΑΥΔΑΡΙΑ"

Ο τρίτος λόγος είναι η συμπεριφορά του Φυντάνη προς ένα πραγματικό εργάτη που δούλευε 15 ώρες την ημέρα κι έκανε όλη την ανάλυση και μέσα σε μια νύχτα γιατί θεώρησε πως δεν τον κάλυψε τον έδιωξε σαν το σκυλί. Αυτός είναι ο Ανδρέας Λαυδαριάς. Ο Κώστας Κατσάρας είναι διακαής πόθος δικός μου και μου είπε πως θα έρθει ξανά μόνο με τον Ντόστανιτς και θεωρεί πως είναι ένας προπονητής που κάνει για την ΑΕΛ. Είναι ένας νέος που έχει μπέσα όμως, βρίσκεται σε μία ομάδα της Α’ ΕΠΣΛ τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και λογικά θα βρίσκεται στα play off του πρωταθλήματος, δεν μπορεί να αφήσει την ομάδα. Έτσι κι εμείς δεν μπορούμε να έχουμε προπονητή ημι-απασχολήσεως. Αν δεν έρθει ο Κώστας, η προσπάθεια μου θα είναι να έρθει ο Ανδρέας Λαυδαριάς, που είναι ένας εργάτης και πολύ καλό παιδί. Έχοντας πετύχει έναν πολύ καλό γυμναστή το Βασίλη Καλαποθαράκο κι έναν πολύ καλό γυμναστή τερματοφυλάκων καταφέρνουμε να φτιάξουμε ένα καλό τιμ.

"Ο ΜΟΡΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ"

Το καλοκαίρι έκανα μεγάλη προσπάθεια να φέρω τον Μόρα στην ομάδα. Του είπα πως παρά το γεγονός πως είναι σ’αυτή την ηλικία και δεν ήταν βασικός στη Μπάρι, ήθελα ένα αφεντικό για την άμυνα. Έτσι έχω μάθει, να υπάρχει ένα αφεντικό που στις δύσκολες στιγμές θα βγει μπροστά και θα πάρει την ομάδα πάνω του. Μου είπε πως θέλει να έρθει, αλλά θα έπρεπε να λύσει το συμβόλαιό του καθώς του χρωστούσαν κάποια χρήματα. Στη συνέχεια μου είπε πως θα έρθει ζητώντας μου 150.000 ευρώ το χρόνο και απαίτησε δύο χρόνια συμβόλαιο. Το δέχθηκα κι αυτό. Ήρθε στη συνέχεια η κα. Σουλούκου και μου ζήτησε τρεις σουίτες για τους φίλους του, να εντάξουμε τις ακαδημίες του Προμηθέα σ’αυτές της ΑΕΛ και να δεσμευθώ πως μετά το τέλος της καριέρας του θα προσληφθεί τεχνικός διευθυντής για πέντε χρόνια.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Κούγιας, Μόρας EUROKINISSI SPORTS

Εκεί διαφωνήσαμε. Δεν ήρθε και πήγε στον Παναιτωλικό. Όπου δυστυχώς για έναν ποδοσφαιριστή της αξίας του όχι μόνο δεν του φέρθηκαν καλά για δύο λάθη σε δύο παιχνίδια, αλλά υπήρξε φημολογία σχετικά με την ηθική του. Τον έθεσαν εκτός ομάδας αν θυμάστε. Στη συνέχεια πήρε τηλέφωνο τον κ. Βάνη γιατί εμένα δεν τολμούσε να με πάρει και του είπε πως θέλει να γυρίσει στην ΑΕΛ. Εγώ το μετέφερα στον κ. Φυντάνη όπου μου είπε να τον αφήσω γιατί θα μας κάνει άνω-κάτω τα αποδυτήρια. Είπε πως έχουμε καλούς στόπερ, είχαμε πάρει το Γκόικοβιτς, είχαμε διώξει και τον Φάρκας που ήταν 33 με τα ίδια χαρακτηριστικά και πως δεν χρειαζόταν κάποιος άλλος που θα έκοβε τον χρόνο του Καρατάσιου.

"ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΔΙΩΞΑ ΤΟΝ ΜΟΡΑ"

Εγώ μίλησα όμως μαζί του και του είπα πως θα έρθει. Μόνο με ένα τρόπο. Του είπα πως αν δεν παίξει, θα είναι προπονητής μέσα στα αποδυτήρια. Αυτή ήταν η συμφωνία. Κι όταν τοποθετήθηκε είπε δεν έχει σημασία αν παίζω ή όχι, εγώ θα βοηθάω στην προπόνηση. Μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό φώναξε τον κ. Βάνη και του είπε πως αυτά τα καραγκιοζιλίκια πρέπει να τελειώσουν και πως αν δεν παίξει θα έχουμε θέμα. Αφού ηρέμησα από ό,τι έγινε και τον ρώτησα τι συνέβη. Μου απάντησε πως αυτά τα στόπερ δεν γίνεται να παίζουν και να είναι τέταρτη επιλογή. Του απάντησα πως αυτή είναι δουλειά του προπονητή και μου ζήτησε να παρέμβω.

Το βράδυ με πήρε τηλέφωνο και μου είπε «μ’αυτά τα καραγκιοζιλίκια που γίνονται γελάει ο κόσμος μαζί σας» και εκείνη τη στιγμή του είπα πως από εκείνη τη στιγμή η συνεργασία μας τελείωσε και να μην έρθει ξανά στα αποδυτήρια. Αυτός παρόλα αυτά έρχεται κάθε μέρα στο γήπεδο και δηλώνει επαγγελματίας σαν να βλέπει πως έχουμε μία σύμβαση μαζί του. Αυτά τα λέω για να μην υπάρχουν σκιές και σκέφτονται άλλα πράγματα. Εγώ που έχω του κουμάντο στην ομάδα, είδα τις τελευταίες είκοσι μέρες να έχουμε μία τεράστια αναταραχή κι έχουν κριθεί παίκτες που δεν το περίμενα. Είχαμε δύο στρατόπεδα με τους Έλληνες και τους ξένους. Και εκφράστηκαν απόψεις στον κ. Φυντάνη από δύο Έλληνες παίκτες για το ποιοι πρέπει να παίζουν. Αυτά δεν τα ανέχομαι.

"ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗ NOVARTIS, ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΕΧΩ"

«Πικράθηκα γιατί άκουσα πράγματα κι ενώ χαλάω ώρες και χρήματα και στεναχωριέμαι γι’αυτά. Τα παιδιά μου άκουσαν να βρίζουν τον πατέρα τους και οι εχθροί μου έτριβαν τα χέρια τους. Κι έχω πολλούς εχθρούς. Τώρα αναλαμβάνω τη Novartis και δείτε τι εχθρούς θα έχω. Δεν υπάρχουν τυχαίοι άνθρωποι σ’αυτό το χώρο και έχω πάρα πολλές υποθέσεις. Δεν είμαι ένα τυχαίο πρόσωπο και ο λόγος μου παίζει ρόλο και στην πολιτική σκηνή της χώρας. Δεν θέλω οι εχθροί μου να τρίβουν τα χέρια τους από ένα πανό. Δεν δικαιούται κανείς σ’ ένα ατυχές αποτέλεσμα να βρίζει τη μάνα μου κι εμένα. Όποιος μπορεί με επίσημο τρόπο να καταθέσει όποια πρόταση θέλει στη ΠΑΕ. Αν εμείς αποσιωπήσουμε, μπορεί να πάρει τηλέφωνο οποιονδήποτε δημοσιογράφο και να πει πως έχω κάνει πρόταση για να αγοράσω τις μετοχές του κ. Κούγια με ονοματεπώνυμο. Έτσι έκανα κι εγώ με τον κ. Πλεξίδα που έκανα συνέντευξη Τύπου κι έψαχνα να τον βρω σε νησιά και βουνά. Αυτή η θολούρα εξυπηρετεί μόνο όσους δεν είναι καθαρή. Το δήλωσα δεν θέλω να φύγω ποτέ και ονειρεύομαι την ομάδα μου στην Ευρώπη".

"Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ"

Άκουσα το Μπέο να λέει πως αν ήταν στην Λάρισα θα ήταν 5η πάντοτε. δεν ξέρω πως ξέχασε τον Ολυμπιακό Βόλου που ήταν η μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου και ασχολείται με την Πύδνα Κίτρους ή όπως τον λένε δεν ξέρω, Ναυτικός όμιλος Βόλου. Ας δούνε την πορεία του στον Πανιώνιο, τις υποθέσεις του με τη Νέα Σμύρνη και τα τρυπημένα τιμολόγια και τα χρέη του Πανιωνίου. Τον Ολυμπιακό Βόλου που υποβιβάστηκε δύο φορές και τη μία φορά ως δήμαρχος. Με έχει αποκαλέσει «κλόουν της νομικής» και δεν απάντησα. Δεν έχουν κάνει όλοι λοβοτομή. Μίλησε για τη συμπεριφορά μου στον Ελ Καντουρί και ξεχνάει τις σφαλιάρες στον Μπάγιεβιτς.

"ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΟΜΑΔΩΝ"

Δεν υπάρχει πια κεντρική διαχείριση. Αυτά πλέον που λέγονται είναι για να κοροϊδεύει ο ένας τον άλλον. Γνωρίζω πως αυτούς που λένε για την ομάδα των «12» έχουν κάνει συζητήσεις. Είτε με τη NOVA, είτε με άλλα κανάλια για την επόμενη μέρα. Κι εμείς συζητάμε φυσικά. Θεωρώ πως σ’αυτή τη διαδικασία ακόμα κι αν χαλάσουν όλα, εμείς δεν θα είμαστε χαμένοι. Κι από πλευράς ανταγωνιστικότητας, γιατί είμαστε ομάδα με λαό και υπάρχει ενδιαφέρον. Τα κανάλια όταν θα φτάσουν να μιλήσουν θα το δουν αυτό κι όχι με ομάδες σφραγίδες. Στις 27 του μήνα που θέλω να μιλήσω, θέλω να σας πω πως κάποιοι με πίεζαν να γίνει στην Αθήνα. Είμαι όμως ο ιδιοκτήτης μίας μεγάλης ομάδας και θεωρώ αδιανόητο ό,τι αφορά αυτή την ομάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο, να μην γίνεται από εδώ. Αυτά που θα αναφερθούν λοιπόν εκείνη την ημέρα για την πολυιδιοκτησία ομάδων θα γίνουν από εδώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κούγιας: "Συμφωνία με Ολυμπιακό για Καρατάσιο, πρόταση και για τον Μασούρα"
Ντόστανιτς: "Η επιστροφή μου στην ΑΕΛ με γεμίζει μεγαλύτερες ευθύνες"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ