ΑΕΛ

Κούγιας: "Τελικά δεν θα καθίσω στον πάγκο"

Κούγιας: "Τελικά δεν θα καθίσω στον πάγκο"

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, με γραπτή του δήλωση ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να καθίσει στον πάγκο της ομάδας και μίλησε για το όραμα του με τους "βυσσινί".

Ο Σάκης Τσιώλης είναι πλέον ο νέος προπονητής της ΑΕΛ με τον μεγαλομέτοχο των "βυσσινί" Αλέξη Κούγια να τον καλωσορίζει και να τονίζει πως στο πάγκο της ομάδας θα κάθονται μόνο ο προπονητής και ο Θωμάς Κυπαρίσσης. Διαβάστε ολόκληρη την τοποθέτηση:

"Mετά το ευτυχές τέλος του απρόοπτου προβλήματος που προέκυψε με την παραίτηση του προπονητή της ΑΕΛ κ. Ράτκο Ντόστανιτς και την πρόσληψη ως προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΛ του καλύτερου κατά την κρίση μου σύγχρονου Έλληνα προπονητή κ. Σάκη Τσιώλη έχω να κάνω την εξής δήλωση:

1. Δεν πρόκειται να καθίσω με προπονητή τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο της ΑΕΛ ούτε ένα λεπτό. Είμαι βέβαιος ότι ο συγκεκριμένος προπονητής μαζί με τον Θωμά Κυπαρίσση και τους άλλους προπονητές της ΑΕΛ δεν χρειάζονται κανέναν άλλον μαζί τους.

2. Με την παράδοση της προεδρίας της ΠΑΕ ΑΕΛ στον κ. Ανδρέα Λιόντο έκανα πραγματικότητα και την υπόσχεση που είχα δώσει από την πρώτη μέρα που έγινα κάτοχος των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ ότι η ΑΕΛ θα διοικείται από Λαρισαίους κι εγώ θα είμαι ο ισόβιος εγγυητής για την επιτυχία των στόχων της διοικήσεως, των προπονητών και των παικτών. Η τελευταία παρουσία μου ως Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ θα είναι κατά την ετήσια κοπή της πίτας της ΠΑΕ ΑΕΛ που συνδιοργανώνεται με την Ερασιτεχνική ΑΕΛ, τον Δήμο Λαρισαίων και την εφημερίδα Ελευθερία και αυτό θα γίνει για να παραλάβω προσωπικά τα τρόπαια του Πρωταθλήματος και των δύο Κυπέλλων που έχει κατακτήσει η ΠΑΕ ΑΕΛ τα οποία δεσμεύομαι να τοποθετήσω σε μουσείο που θα κατασκευάσω στο AEL FC ARENA μέχρι την έναρξη του νέου Πρωταθλήματος της Super League.

3. Με την πρόσληψη του κ. Σάκη Τσιώλη έκανα πραγματικότητα και το όραμά μου από την πρώτη στιγμή η ΠΑΕ ΑΕΛ να έχει προπονητές που όλοι είναι Λαρισαίοι και Θεσσαλοί και που να συνδέονται με την ιστορία της ομάδος.

4. Το μόνο όραμα που μένει να πραγματοποιήσω είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα η ΠΑΕ ΑΕΛ να αποτελείται κυρίως από Θεσσαλούς παίκτες ώστε να ξαναδούμε να κατακτούν τρόπαια τα δικά μας παιδιά όπως έγινε στο ένδοξο παρελθόν".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ