ΑΕΛ

Κούγιας: "Ο κ. Πλεξίδας εξαφανίσθηκε"

Κούγιας: "Ο κ. Πλεξίδας εξαφανίσθηκε"
Πλεξίδας, Κούγιας INTIME SPORTS

Με γραπτή του δήλωση ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας Βαγγέλης Πλεξίδας έδειξε ανάγωγη συμπεριφορά μετά από πιέσεις που δέχτηκε για να μην πουλήσει την Λάρισα.

Όπως όλα δείχνουν η μεταβίβαση των μετοχών της Λάρισας από τον Βαγγέλη Πλεξίδα στον Αλέξη Κούγια δεν θα προχωρήσει τελικά μετά και τις αντιδράσεις που υπήρξαν καθώς ο νυν ισχυρός άνδρας έκανε πίσω.

Αυτό σύμφωνα με γραπτή δήλωση που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος έκανε λόγο για εξαφάνιση του κ. Πλεξίδα που υπέκυψε στις πιέσεις.

Αναλυτικά, η γραπτή δήλωση του Κούγια:

«Ο κύριος Βαγγέλης Πλεξίδας δυστυχώς εξηφανίσθη. Ο κύριος Βαγγέλης Πλεξίδας επιδεικνύοντας μια εντελώς ανάγωγη συμπεριφορά, χρησιμοποιώ ιδιαίτερα επιεική όρο, όχι μόνο δεν μου τηλεφώνησε για να μου καθορίσει τον τόπο και τον χρόνο της καταβολής του τιμήματος για την αγορά των μετοχών της ΑΕΛ που συμφωνήσαμε την Κυριακή το βράδυ 21/6/2015, μετά από τρίωρη συνομιλία, αλλά δεν απάντησε στα 17 τηλεφωνήματα και μηνύματα μου μέχρι τις 24:00 χτες το βράδυ, 22/6/2015.

Έχω να δηλώσω ότι η συμπεριφορά αυτή του κ. Πλεξίδα την οποία του επέβαλε το περιβάλλον του στη Λάρισα και στην Αθήνα, το οποίο δεν επιθυμεί μια ΑΕΛ ανεξάρτητη και δυνατή σε ποδοσφαιρικό και κοινωνικό επίπεδο, δεν θα με πτοήσει από το ν' αγοράσω τις μετοχές της ΑΕΛ οποιαδήποτε στιγμή αυτό είναι δυνατόν.

Αθήνα, 23/6/2015

Με εκτίμησηΑλέξιος Κούγιας».

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ