ΑΕΛ

Κούγιας: "Μετά από 1,5 χρόνο έχω πάρει τα μαθήματά μου"

Κούγιας: "Μετά από 1,5 χρόνο έχω πάρει τα μαθήματά μου"
Κούγιας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στο AEL Radio και τόνισε πως έπειτα από 1,5 χρόνο έχει πάρει τα μαθήματά του και πως το μέλλον της ομάδας είναι πλέον η λέξη ηρεμία. Διαβάστε αναλυτικά.

Στο AEL Radio μίλησε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε πως έχει πάρει τα μαθήματά του έπειτα από 1,5 χρόνο, πως έχει συμβουλευτεί συγκεκριμένα άτομα και πως η λέξη ηρεμία θα χαρακτηρίζει πλέον την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Εκείνο το οποίο θέλω να συνειδητοποιήσουν όλοι, παίκτες, προπονητές, κόσμος, γυμναστές, γιατροί γενικά όλη η οικογένεια της ΑΕΛ είναι ότι εγώ προσωπικά είμαι ήσυχος ότι το όνειρο μας θα γίνει πραγματικότητα και θέλω να στείλω ένα μήνυμα αυτό της απόλυτης ηρεμίας, όλη αυτή η αναταραχή με συμβάντα τύπου Ντεγκρά, με αντικαταστάσεις και δηλώσεις προπονητών να πάνε στο παρελθόν και να αποτελούν μια κακή ανάμνηση".

Μετά από 1,5 χρόνο έχω πάρει τα μαθήματά μου

"Εγώ μετά από 1,5 χρόνο έχω πάρει τα μαθήματά μου. Έκανα αυτά που με συμβούλεψαν άνθρωποι που εκτιμώ και έχουν δίκιο. Επίσης βοήθησε και η γνώση αλλά και τα βιώματα που έχω αυτά τα χρόνια από το ποδόσφαιρο. Και να ξέρετε πως έχω καταλήξει στο εξής.

Το μέλλον της ΑΕΛ είναι η λέξη ηρεμία. Ηρεμία προπονητική. Ρόστερ που αν είναι δυνατόν η βάση του όσο περνούν τα χρόνια να είναι ίδια. Μια εξαιρετική σχέση της διοίκησης με τους οπαδούς μας και με το οικοδόμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Των ομάδων δηλαδή που δεν… «πειράζουν» και να πάψουμε όλοι να βλέπουμε φαντάσματα.

Να αφήσουμε τους προπονητές που είναι όλοι με διπλώματα UEFA PRO, UEFA A, ακόμα και στα τμήματα υποδομής. Υπάρχουν δυο γυμναστές που επιβλέπουν όλα τα τμήματα ο κ. Στράτος και ο κ. Ματσώκας. Έχουμε δυο προπονητές τερματοφυλάκων, έχουμε ένα ιατρικό τιμ εξαιρετικό με τους Μπασδέκη και Παλαιοχωρλίδη. Έχουμε τέσσερις καταπληκτικούς φυσιοθεραπευτές.

Στα μελλοντικά σχέδια μας είναι η δημιουργία ακόμα καλύτερων συνθηκών. Μέχρι να τελειώσει η σεζόν θα φτιάξουμε μια μονάδα αποθεραπείας στα Δένδρα που είναι κάτι απαραίτητο για την σύγχρονη προπονητική".

Σε λίγες μέρες θα υπάρχει και το δεύτερο πούλμαν

Το μήνυμα που θέλω να στείλω για από εδώ και πέρα είναι ηρεμία, ενωμένοι σε ατυχίες όπως η χθεσινή και όχι θριαμβολογίες σε μεγάλες νίκες και όταν θα έρθουν οι άσχημες στιγμές να έχουμε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές και στους προπονητές και να μην παίρνουμε εν θερμώ αποφάσεις.

Όλα αυτά για μια ομάδα που είναι ανεξάρτητη η οποία φέτος έχει τα λιγότερα έσοδα και τα μεγαλύτερα έξοδα για την λειτουργία του όλου οικοδομήματος. Σε λίγες μέρες θα υπάρχει και το δεύτερο πούλμαν της ομάδας θέλω να πω ότι με αυτή την ποδοσφαιρική λογική και χωρίς κάτι που να είναι εσωστρεφές, άρα δίνω ένα μήνυμα και ένα σύνθημα".

Σεβασμός στην ιστορία της ΑΕΛ

"Όλοι μαζί σαν οικογένεια να ξανακάνουμε την ΑΕΛ μεγάλη, εγώ με την καλύτερη οικονομική διαχείριση, αλλά είναι βέβαιο ότι αν πετύχουμε τον στόχο της παραμονής φέτος και τα επόμενα χρόνια γίνουμε αναπόσπαστο κομμάτι της Super League όλα θα γίνουν κατ ευχήν με καλή διαχείριση. Και αυτό είναι το μήνυμα. Σεβασμός στην ιστορία της ΑΕΛ, σεβασμός σε αυτούς που έγραψαν την ιστορία της ΑΕΛ, σεβασμός στον λαό της ΑΕΛ γιατί αυτός είναι η δύναμη μας και η διοίκηση να μένει στο παρασκήνιο και να επεμβαίνει μόνο στην επίλυση διοικητικών θεμάτων".

Ο διαιτητής ήταν εξαιρετικός στο Αγρίνιο

"Χτες στο Αγρίνιο είχαμε έναν βοηθό που από ότι πληροφορηθήκαμε έχει σχέση με ομάδα ανταγωνιστική με μας, αλλά ο διαιτητής ήταν εξαιρετικός. Σε κάθε περίπτωση θέλω να πω ότι προσωπικά στεναχωρήθηκα γιατί είμαι εχθρός της ήττας, αλλά βλέπω να γινόμαστε μια εξαιρετική ομάδα. Ακόμα δεν είμαστε αλλά θα γίνουμε.

Δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε χορηγό με τα δεδομένα που έχουμε προς το παρόν. Ούτε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ λογικά θα έχουμε και αν όντως δεν έχουμε, τότε εγώ προσωπικά θα έρθω σε επαφή με το ίδρυμα «ΕΛΠΙΔΑ» ή «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ». Θα κάνουμε υπομονή μια εβδομάδα στο κομμάτι αυτό".

Για ποιον λόγο πρέπει να αρχίσουμε τα ψευτονταηλίκια και να μην μένουμε στα ωραία

"Θα ξέρουμε αύριο το μεσημέρι τις ακριβείς εξελίξεις στην ΚΕΔ. Δεν γνωρίζω αν είναι αποδεκτή η παραίτηση των μελών και εξαρτάται από την ΟΥΕΦΑ και τον κ. Κουτσοκούμνη. Καλές διαιτησίες έχουμε, είναι ακριβοδίκαιες. Για ποιον λόγο πρέπει να αρχίσουμε τα ψευτονταηλίκια και να μην μένουμε στα ωραία όπως το να παίρνει ο Ατρόμητος 2-2 από την ΑΕΚ, εμείς να νικάμε 1-0 τον Ολυμπιακό, ο Πανιώνιος 1-0 τον ΠΑΟΚ να μένουμε στο πρωτάθλημα και στα αγωνιστικά".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ