ΑΕΛ

Κούγιας κατά οπαδών και αστυνομίας

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας με προσωπική του δήλωση βάλει εναντίον όσων κατά την άποψή του οδήγησαν την ΑΕΛ σε απολογία για το ματς με την ΑΕΚ, χρησιμοποιώντας προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

Η ΑΕΛ κλήθηκε σε απολογία για όσα έγιναν πριν από την αναμέτρηση του Σαββάτου με την ΑΕΚ αλλά και στην διάρκεια του ματς. Ο Αλέξης Κούγιας με προσωπική του δήλωση ρίχνει την ευθύνη σε 100 φίλους της ομάδας της Λάρισας, οι οποίοι κατά τη γνώμη του ήθελαν την διακοπή του αγώνα όπως και στην αστυνομία η οποία σύμφωνα με τον Κούγια παρά τις προειδοποιήσεις της ΑΕΛ δεν μερίμνησε ώστε να μην φτάσουν στο γήπεδο οι συγκεκριμένοι οπαδοί.

Η δήλωση του Αλέξη Κούγια είναι αρκετά σκληρή με προσωπικούς χαρακτηρισμούς και αναφορές κατά προσώπων όπως ο ταξίαρχος επικεφαλής αστυνομικής διευθύνσεως Λάρισας κ. Αγάκος. Επίσης σημειώνει πως για οποιαδήποτε τιμωρία η ΠΑΕ ΑΕΛ θα στραφεί κατά του Αγάκου.

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει στην προσωπική του δήλωση:

"Τα 100 κωλοπαιδάκια με τις μαύρες στολές και τις μαύρες κουκούλες, τα οποία συνόδευσε ως επισήμους ο Αγάκος και οι υπό αυτόν αξιωματικοί στο AEL FC ARENA για να το σπάσουν (κατέστρεψαν πόρτες και ηλεκτρονικά τουρνικέ στην προσπάθεια τους να εισέλθουν χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο), για να προκαλέσουν τη διακοπή του αγώνα και τον μηδενισμό της ΑΕΛ, υπό τις ευλογίες των κ.κ. Τσαγκάλη και Νάκα, οι οποίοι ήταν μαζί τους όταν ξεκίνησε η πορεία κι έφυγαν όταν διαπίστωσαν ότι αυτοί που θα κάνουν πορεία δεν γεμίζουν ούτε 2 ταξί της Λάρισας,και τραυμάτισαν και δύο οικογενειάρχες σε αυτή τους την προσπάθεια, προκάλεσαν την κλήση σε απολογία της ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού αυτό ήταν το σχέδιο, γιατί προσπάθησαν να ανάψουν 2 πυρσούς, κάτι που κατόρθωσαν στην αρχή, πριν οι υγιείς οργανωμένοι οπαδοί μας του συνδέσμου Αλκαζάρ τους αφοπλίσουν και σβήσουν τους πυρσούς.

Σημειωτέον τα συγκεκριμένα αλητόπαιδα ηλικίας 15-18 χρονών δεν ενδιαφέρθηκαν ούτε στιγμή για την προσπάθεια της ΑΕΛ να κερδίσει την ΑΕΚ και το μόνο το οποίο τους ενδιέφερε να κάνουν, αφού αυτό ήταν το σχέδιο, ήταν να βρίσουν χυδαία εμένα, τη νεκρή μάνα μου και να προσπαθήσουν να διακόψουν τον αγώνα ή έστω να προκαλέσουν βαριά τιμωρία της ΑΕΛ.

Αποκλειστικά υπεύθυνος γι αυτήν την άσχημη για την ΑΕΛ εξέλιξη είναι ο Αγάκος και οι υπό αυτόν αξιωματικοί, γι αυτό άλλωστε απέκτησε υπερασπιστές, αν είναι δυνατόν, αυτούς τους ανύπαρκτους της ερασιτεχνικής ΑΕΛ, οι οποίοι στη σημερινή κατάπτυστη ανακοίνωση τους έχουν μεταβληθεί, μετά την επιτυχημένη τους σταδιοδρομία ως διοικητικών παραγόντων στο μπάσκετ της ΑΕΛ, σε δικηγόρο του.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι για την οποιαδήποτε τιμωρία μας επιβληθεί, η ΠΑΕ ΑΕΛ θα στραφεί κατά του Αγάκου, τον οποίον είχαμε προειδοποιήσει εγγράφως για τα σχέδια αυτών των υποκειμένων".

***Προς υπενθύμιση στους οπαδούς μας η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί ξανά την επιστολή προς την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας που απέστειλε την ημέρα του αγώνα.


Κούγιας κατά οπαδών και αστυνομίας
TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ