ΑΕΛ

Κούγιας: "Κακή στιγμή του παρελθόντος η παρεξήγηση με τον Μόρα"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Κούγιας, Μόρας EUROKINISSI SPORTS

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, με προσωπική του δήλωση τόνισε πως η όποια παρεξήγηση είχε με τον Βαγγέλη Μόρα αποτελεί μια κακή στιγμή του παρελθόντος και τόνισε ότι περιμένει από τον έμπειρο αμυντικό να προσφέρει τα μέγιστα.

Ο Βαγγέλης Μόρας με ποστάρισμα του στο instagram έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για την επανεμφάνιση του μετά από 16χρονοα με τη φανέλα της ΑΕΛ. Ένα μήνυμα που άγγιξε και τον Αλέξη Κούγια όπως φάνηκε και από προσωπική δήλωση του ισχυρού άνδρα της ομάδας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ουσιαστικά ο Κούγιας τόνισε πως αυτή η ανάρτηση ανέβασε τόσο τον κόσμο όσο και τον ίδιο πολύ ψηλά και θεωρεί πως κάθε παρεξήγηση που είχε με τον Μόρα αποτελεί κακή στιγμή του παρελθόντος και σημείωσε πως περιμένει απ' αυτόν να βοηθήσει την ομάδα στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

"Η χθεσινή ανάρτηση του Βαγγέλη Μόρα με αφορμή την πρώτη του συμμετοχή μετά από 16 χρόνια σε επίσημο αγώνα της ιστορικής ομάδας μας, ανέβασε όλους τους οπαδούς μας, τους προπονητές μας, τους ποδοσφαιριστές μας, το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ κι εμένα προσωπικά πολύ ψηλά.

Όταν αυτή η δήλωση γίνεται από έναν πολύ μεγάλο ποδοσφαιριστή με τέτοια διεθνή καριέρα, κάθε προηγούμενη παρεξήγηση δεν έχει καμία αξία και αποτελεί για μένα και τους συνεργάτες μου μια κακή στιγμή του παρελθόντος.

Η αγωνιστική εικόνα του Βαγγέλη Μόρα έστω και για λίγα λεπτά μας δημιουργεί τις καλύτερες προσδοκίες.

Έρχονται καθοριστικά παιχνίδια για το Πρωτάθλημα και για το Κύπελλο και τον θέλουμε κοντά μας, υπερήφανο και διψασμένο για να μας βοηθήσει όλους".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ