ΑΕΛ

Και επισήμως ο Κούγιας στην ΑΕΛ

Και επισήμως ο Κούγιας στην ΑΕΛ
Κούγιας INTIME SPORTS

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι ολοκληρώθηκε η αγοραπωλησία της ΑΕΛ και υποστήριξε ότι το 90% των μετοχών πλέον του ανήκει. Το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ίδιος.

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο ραδιόφωνο ''ok radio 104,8'' και υποστήριξε ότι αυτός είναι πλέον ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ. Δήλωσε ότι πήρε την ομάδα από τον Βαγγέλη Πλεξίδα και πως το προπονητήριο των Δένδρων πέρασε στην κατοχή του.

Αναλυτικά όσα είπε: ''Από σήμερα θα είμαι ο εκπρόσωπος της μεγαλομέτοχου εταιρίας της ΑΕΛ καθώς ολοκληρώθηκε η διαπραγμάτευση με την πλευρά Πλεξίδα. Το 90% των μετοχών θα ανήκει αποκλειστικά σε εμένα και δεν θα έχει μετοχές η ΛΑ ΦΑΡΜ στην ΠΑΕ. Eπίσης το προπονητήριο των Δέντρων πέρασε στην κατοχή μου 100%.

Η απόφαση της οικογένειας Πλεξίδα να πουλήσει ουσιαστικά τις μετοχές της δεν ήταν εύκολη. Ήταν μια διαπραγμάτευση που κράτησε πολλές ημέρες. Όλα πήγαν καλά στο τέλος. Στο μέλλον μπορούμε να συζητήσουμε για την επόμενη μέρα. Έχουμε πολλά να κάνουμε για να επαναφέρουμε την ΑΕΛ εκεί που ανήκει. Τις επόμενες ώρες θα εκδοθεί Δελτίο Τύπου όπου θα υπάρχουν όλες οι λεπτομέρειες ενώ θα υπάρξει και ανακοίνωση για τη Συνέντευξη Τύπου που θα γίνει τις επόμενες μέρες και θα σας ληθούν όλες οι απορίες''.

Μάλιστα ο Κούγιας εξέδωσε το εξής δελτίο Τύπου, επισημοποιώντας τη συμφωνία: ''Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του 90 % των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ από την εταιρεία εταιρείας με την επωνυμία «LITTLE ACRE MILK A.E.» και τον διακριτικό τίτλο «LA FARM A.E.» το 100 % της ιδιοκτησίας του προπονητικού κέντρου των δένδρων και του εξοπλισμού των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΛ στο κέντρο της Λάρισας.

Τη σύμβαση για την μεταβίβαση υπέγραψε ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας με την επωνυμία «LITTLE ACRE MILK A.E.» και τον διακριτικό τίτλο «LA FARM A.E.» κύριος Σωτήριος Πλεξίδας του Αθανασίου. Αγοραστής όλων αυτών των περιουσιακών στοιχείων είναι η εταιρεία την οποίαν εκπροσωπεί η κεφαλήν του γραφείου μας κύριος Αλέξιος Κούγιας του Χρήστου.

Σήμερα για να ολοκληρωθεί η μεταβίβασης κατεβλήθη στον νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας με την επωνυμία «LITTLE ACRE MILK A.E.» και τον διακριτικό τίτλο «LA FARM A.E.» το ποσόν τα οποίο ήταν απαιτητό για τη μεταβίβαση και επεγράφησαν τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα.

Το τυπικό μέρος των μετοχών των μεταβιβάσεων ολοκληρώθηκε σήμερα στο δικηγορικό γραφείο του κυρίου Αλεξίου Νικολάου και τα συμβόλαια για τη μεταβίβαση των δένδρων θα υπογραφούν μέχρι την Παρασκευή σε συμβολαιογραφείο της Λαρίσης.

Λόγο του μεγέθους της συμβάσεως και του χρόνου που απαιτείται για τη σύνταξή τους ματαιώνεται η προαναγγελθείσα για σήμερα συνέντευξη του νόμιμου εκπροσώπου της αγοράστριας εταιρίας στο ξενοδοχείο Imperial της Λάρισας. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί μέχρι τη Παρασκευή.

Ο κύριος Αλέξιος Κούγιας θέλει να ευχαριστήσει τόσο τον Βαγγέλη Πλεξίδα όσο και όλη την οικογένεια Πλεξίδα για την αξίωση αυτής της αγοραπωλησίας. Η συμβολαιογραφική μεταβίβαση των δένδρων θα γίνει μέχρι την παρασκευή στο συμβολαιογραφείο της Λαρίσης.

Αθήνα 6/7/2015

Με εκτίμηση

Αλέξιος Κούγιας''.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ