ΑΕΛ

Κούγιας για Παράσχο: "Στη Λάρισα έχουμε τις καλύτερες ταβέρνες και το καλύτερο κρασί"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, απάντησε στον τεχνικό του Πλατανιά, Γιώργο Παράσχο, συμβουλεύοντάς τον να κάνει οικονομία 100.000 ευρώ για τα έξοδα της δικαστικής τους διαμάχης.

Συνεχίζεται ο "πόλεμος" δηλώσεων μετά την αναμέτρηση του Πλατανιά με την ΑΕΛ για την 8η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Την αρχή έκανε η θεσσαλική ομάδα με ανακοίνωσή της κατά του τεχνικού των "ερυθρολεύκων" των Χανίων, ακολούθησε δήλωση του Γιώργου Παράσχου κατά του Αλέξη Κούγια και τώρα έρχεται η γραπτή δήλωση - απάντηση του ιδιοκτήτη των "βυσσινί" κατά του προπονητή του Πλατανιά.

"Στη Λάρισα έχουμε τις καλύτερες ταβέρνες και το καλύτερο κρασί", αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας και προσκαλεί τον έμπειρο τεχνικό να φυλάξει 100.000 ευρώ για τα έξοδα της δικαστικής τους διαμάχης.

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ:

"Δεν έχω αντιληφθεί γιατί ο (ακόμη και σήμερα) προπονητής του Πλατανιά μου έκανε αυτήν την προσωπική επίθεση, ενώ η ανακοίνωση εναντίον του μετά τις ακραίες συκοφαντικές δηλώσεις του για την ομάδα μας δεν έγινε από εμένα, αλλά από την ΠΑΕ.

Τις προσωπικές μου δηλώσεις τις υπογράφω ο ίδιος και δεν φοβήθηκα ποτέ να το κάνω. Πέρυσι τον είχα αποκαλέσει ταβερνιάρη και το έκανα ο ίδιος.

Για το ένα σκέλος της δηλώσεως του περί περιπλανόμενου παράγοντος, δυστυχώς για αυτόν τις ιστορικές ομάδες τις οποίες αγόρασα κατεστραμένες και στα τάρταρα, με παρεκάλεσαν να τις αγοράσω και τις έκανα όλες μεγάλες, εξοφλημένες, με προπονητικά κέντρα και τουλάχιστον δύο κατηγορίες παραπάνω από εκεί που τις πήρα.

Για τη δεύτερη φράση του που αφορά ψυχιατρικές προσεγγίσεις τον συμβουλεύω να κάνει οικονομία περίπου 100.000€ για τα δικαστήρια και τις αποζημιώσεις.

Άλλωστε κάνοντας μια τόσο μεγάλη καριέρα στη Χαλκηδόνα, τον Ατρόμητο, τον Λεβαδειακό και τον Πλατανιά, είμαι βέβαιος ότι θα έχει αποταμιεύσει πολλά χρήματα και αυτό το ποσό θα είναι για αυτόν ανώδυνο.

Μαζί με τους οπαδούς μας τον περιμένουμε στη Λάρισα στον αγώνα του δεύτερου γύρου, εφόσον είναι ακόμα προπονητής του Πλατανιά για να απολαύσει τη γνωστή σε όλους φιλοξενία μας.

Στη Λάρισα έχουμε τις καλύτερες ταβέρνες και το καλύτερο κρασί".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ