ΑΕΛ

Κούγιας για Μασούρα: "Ελάχιστη η προσφορά του Ολυμπιακού, η ΑΕΛ δεν ξεπουλάει"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Μασούρας, Κούγιας EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε στο Sport24.gr ότι οι προτάσεις που έχει δεχτεί η ΑΕΛ από Ολυμπιακό, Κοπεγχάγη και Μπλάκμπερν για τον Γιάννη Μασούρα δεν ικανοποιούν την ΠΑΕ. "Πιθανώς δεν έχουν ολοκληρωμένη άποψη για τον παίκτη" ανέφερε.

Για τον Γιάννη Μασούρα και το ενδεχόμενο πώλησής του μίλησε στο Sport24.gr ο Αλέξης Κούγιας. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ υποστήριξε ότι οι προτάσεις που έχει κατατεθεί από Ολυμπιακό, Κοπεγχάγη και Μπλάκμπερν δεν ικανοποιούν και ότι με τα υπάρχοντα δεδομένα ο 22χρονος δεξιός μπακ - χαφ δεν θα αποχωρήσει από τους "βυσσινί".

Ο μεγαλομέτοχος των Θεσσαλών ανέφερε ότι δεν "καίγεται" να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή του και εξέφρασε την εκτίμηση ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο "θα είναι ακόμα πιο περιζήτητος". Ανέφερε, ακόμα, ότι του διπλασίασε τις αποδοχές του και ότι του επεκτείνει κατά τέσσερα χρόνια το συμβόλαιό του. Η δήλωση του Κούγια για τον Μασούρα:

"Η προσφορά που κάνει ο Ολυμπιακός είναι ελάχιστη. Δεν ξεπουλάμε. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και δεν ξεπουλάει ποδοσφαιριστές της. Όποιος έχει και δει ιστορικά τι συμβαίνει, όποιος αποχωρεί από την ΑΕΛ, είναι πρώτο όνομα όπου πηγαίνει. Για να γίνεις βασικός παίκτης στην ΑΕΛ και να φορέσεις αυτή τη φανέλα, είναι δύσκολο. Έχει μεγάλη πίεση. Γι' αυτό όποιος φεύγει από την ΑΕΛ και πάει σε μεγαλύτερη ομάδα, είναι σαν να αγωνίζεται στην ΑΕΛ. Αντεπεξέρχονται αμέσως. Τα ποσά που έχουν δοθεί μέχρι στιγμής και από τις ομάδες του εξωτερικού και από τον Ολυμπιακό που έχει κάνει συγκεκριμένη προσφορά, δεν μας καλύπτουν. Πιθανώς δεν έχουν ολοκληρωμένη άποψη για τον παίκτη.

Είμαι βέβαιος, ωστόσο, ότι αν θα μείνει έναν ακόμη χρόνο στην ομάδα μας, του χρόνου θα είναι ακόμα πιο περιζήτητος. Φανταστείτε ότι μέχρι και τα Χριστούγεννα σχεδόν, ο Μασούρας έπαιζε στην U20. Από τα Χριστούγεννα και μετά έκανε 20 ματς ως βασικός, τρία γκολ, κάτι δύσκολο για την ηλικία του, και έκανε περισσότερες από 15 ασίστ. Ευχαριστώ πάρα πολύ αυτές τις ομάδες για τις προσφορές τους, αλλά δεν μας ικανοποιούν. Αναφέρομαι στον Ολυμπιακό, στην Κοπεγχάγη και στην Μπλάκμπερν. Το παιδί βέβαια δεν στεναχωριέται. Εγώ διπλασίασα το συμβόλαιο του Γιάννη, του το επέκτεινα. Έχει από πέρυσι δύο χρόνια και τώρα θα γίνει άλλα τέσσερα.

Ήδη για τη νέα σεζόν θα πάρει διπλάσια χρήματα, ενώ θα έχει συνέχεια αύξηση με τις συμμετοχές του. Κι εγώ προσωπικά στεναχωριέμαι όταν φεύγει ένας παίκτης από την ΑΕΛ σε αυτήν την ηλικία, χωρίς να έχει προσφέρει αυτά που πρέπει. Εμείς χτίζουμε την ομάδα. Δεν θέλουμε να κλείσουμε το δρόμο του Γιάννη. Εγώ τον έχω σαν παιδί μου. Το συμφέρον της ομάδας μας και το πρεστίζ είναι πάνω από όλα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ