ΑΕΛ

Κούγιας: "Ελάτε στο γήπεδο και θα αποκαταστήσω όποιον εθίγη"

Κούγιας: "Ελάτε στο γήπεδο και θα αποκαταστήσω όποιον εθίγη"
ΑΕΛ, οπαδοί, κόσμος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλέξης Κούγιας κάλεσε τον κόσμο της ΑΕΛ στο γήπεδο και υποστήριξε ότι σκοπεύει με δημόσια τοποθέτησή του να αποκαταστήσει όπον εθίγη από προσωπικές του δηλώσεις. Δείτε το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ.

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και νέο διοικητικό συμβούλιο στην ΠΑΕ ΑΕΛ, ύστερα από έκτακτη γενική συνέλευση που έγινε το Σάββατο (24/9). Προσπάθεια συσπείρωσης από τον ιδιοκτήτη της ομάδας του κάμπου, Αλέξη Κούγια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι σήμερα 24/9/2016 και ώρα 12:00 πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της στη Λάρισα επί της οδού Κύπρου 72. Προτού συζητηθούν τα θέματα ημερησίας διάταξης έγινε ενημέρωση των μετόχων και των παρευρισκομένων για τις τρέχουσες εξελίξεις από την ιδιοκτησία. Κατόπιν συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης όπου:

Α) Εγκρίθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και έγιναν γνωστές οι προϋποθέσεις για τους μετόχους

Β) Εξελέγη το νέο Δ.Σ. και απονεμήθηκαν τα παρακάτω αξιώματα:

Πρόεδρος – Λιόντος Ανδρέας

Αντιπρόεδρος Α΄ – Παλαιοχωρλίδης Ηλίας

Αντιπρόεδρος Β’ – Ντελόπουλος Ζήσης

Αντιπρόεδρος Γ’ – Σόφης Νικόλαος

Αντιπρόεδρος Δ’ και Διευθύνων Σύμβουλος – Μάρκου Σωτήριος

Μέλος – Τάκας Γεώργιος

Γ) Στα διάφορα θέματα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης έγινε εκτενής και πολύωρη συζήτηση για τις διαφορές που δημιουργήθηκαν τόσο σε θεσμικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο προσώπων μεταξύ ΠΑΕ ΑΕΛ και Σωματείου ΑΕΛ, και οι οποίες διαφορές είχαν οδηγήσει στη διάρρηξη των σχέσεων μεταξύ ΠΑΕ ΑΕΛ και Σωματείου ΑΕΛ.

Η συζήτηση υπήρξε απόλυτα ειλικρινής από όλες τις πλευρές και κατέληξε στην εξής απόφαση: Τις αμέσως επόμενες ημέρες τόσο η ΠΑΕ ΑΕΛ όσο και το Σωματείο να εργαστούν από κοινού, ώστε να αποκατασταθεί κάθε δημόσια έκθεσις, τόσο των φυσικών προσώπων που εθίγησαν, όσο και των θεσμικών διαφορών γιατί μόνο με ομόνοια η μια και ενωμένη ΑΕΛ μπορεί να εκπληρώσει τους στόχους της.

Κατόπιν αυτής της κοινής αποφάσεως εκπληρώθηκε πλήρως και το αίτημα του Σ.Φ. Αλκαζάρ να υπάρξει συζήτηση για την επίλυση των διαφορών.

"Θα αποκαταστήσω οποιονδήποτε εθίγη"

Με αφορμή όσα αποφασίστηκαν κατά την έκτακτη γενική συνέλευση, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Κατόπιν αυτής της εξελίξεως, κάνω έκκληση σε όλους τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ να γυρίσουν στη φυσική τους θέση στο γήπεδο και όσον αφορά εμένα είμαι έτοιμος με δημόσια τοποθέτησή μου να αποκαταστήσω οποιονδήποτε εθίγη από προσωπικές μου δηλώσεις, αφού το συμφέρον της ΑΕΛ είναι πάνω από πρόσωπα».

Photo credits: Action Images

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ