ΑΕΛ

Κούγιας: "Είμαι με τον Ιβάν Σαββίδη"

Κούγιας: "Είμαι με τον Ιβάν Σαββίδη"
Κούγιας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ιβάν Σαββίδη ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αναφέρθηκε και στους Βαγγέλη Μαρινάκη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Αλαφούζο.

Στην εφημερίδα "Metropolis" μίλησε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ και γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας και μεταξύ άλλων εγκωμίασε τον Ιβάν Σαββίδη. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους Βαγγέλη Μαρινάκη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Αλαφούζο.

Αναλυτικά μίλησε για:

- τη συνεδρίαση της Super League: "Δεν ήταν σφυγμομέτρηση, ήταν μια ψηφοφορία πάνω σε ένα αντικείμενο, το οποίο δεν είχε σχέση με την πολιτική. Είχε σχέση με το αίτημα τριών ΠΑΕ να γίνουν εκλογές χθες χωρίς να είναι θέμα ημερησίας διάταξης. Η εκλογή ενός προέδρου είναι ένα σοβαρό θέμα, ανεξάρτητα αν έχει υποβιβαστεί τα τελευταία χρόνια επειδή ο εκάστοτε πρόεδρος ήταν ένας υπάλληλος ενός ιδιοκτήτη. Είναι μια σημαντική θέση. Κατέχει εξ οφίτσιο τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΠΟ και μπορεί να συναντά σημαντικά πρόσωπα, είτε από την πολιτεία, είτε από το ποδόσφαιρο. Την προηγούμενη φορά είχαμε την υποψηφιότητα του Στράτου, τον πρότεινε ο Πανόπουλος, τον δεχθήκαμε επειδή δεν θέλαμε τριγμούς, τον δέχθηκαν και οι μεγάλοι, όμως, παραιτήθηκε επειδή έκανε εις βάρος του μια δήλωση ο Ολυμπιακός. Παρά ταύτα ήθελε να είναι πάλι υποψήφιος".

- τις αντιδικίες μεταξύ των ισχυρών: "Πρόκειται για ακραίες και φαιδρές διαμάχες που εξυπηρετούν τους μικροεγωισμούς των μεγάλων οι οποίοι ουδόλως ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο αλλά για το δικό τους win – win. Πώς θα κερδίσουν αυτοί και οι άλλοι να πάνε να πνιγούν".

- τον Ιβάν Σαββίδη: "Είμαι με τον Ιβάν Σαββίδη. Μέχρι τώρα ο Σαββίδης δεν έχει δείξει αυτού του είδους το ιμπέριουμ. Ζητά fair play, δεν έχει τηλεοπτικούς σταθμούς για να εκτελεί τους αντιπάλους του, οι συμπεριφορές του Μάκη Γκαγκάτση στα συμβούλια είναι εξαιρετικές ενώ έχει βάλει και πολλά χρήματα στο ποδόσφαιρο περισσότερα χρήματα των υπολοίπων. Δεν ξέρω αν έβαλε περισσότερα από τον Μαρινάκη, ο οποίος αγόρασε τον Ολυμπιακό από τον Κόκκαλη και εν συνεχεία και το Καραϊσκάκη. Οι υπόλοιποι, ούτε ο Μελισσανίδης, ούτε ο Αλαφούζος έβαλαν λεφτά για το ποδόσφαιρο, εκτός από τις μικρές ΠΑΕ που έχουμε βάλει την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών μας".

- τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ: "Θα μπορώ να σας πω περισσότερα μετά τη συνάντηση που θα έχουμε οι 16 ΠΑΕ με τον Κουτσοκούμνη. Έχω προσωπική σχέση μαζί του και δεν θέλω να μιλήσω εξωθεσμικά. Μετά τη συζήτηση και τις τοποθετήσεις που θα έχουμε θα μπορώ να έχω μια άποψη για τις εκλογές της ΕΠΟ και το αν αυτό που γίνεται είναι θέατρο ή έχει κάποια ουσία".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ