ΑΕΛ

Κούγιας: "Δεν ξεχνώ τις βρωμιές τους"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΛΑΡΙΣΑ (Eurokinissi Sports / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΛΑΡΙΣΑ (Eurokinissi Sports / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε προσωπική δήλωση στο σάιτ της ΑΕΛ και καταφέρεται εναντίον συγκεκριμένων ομάδων, αναφέρεται σε πρόσωπα ονομαστικά και δίνει... ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες. Η "βεντέτα" με τον Πλατανιά μεγαλώνει.

Προσωπική δήλωση στο σάιτ της ΑΕΛ έκανε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας και γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, όπου αναφέρεται ονομαστικά σε συγκεκριμένες ομάδες, σε πρόσωπα και τονίζει πως τα υπόλοιπα θα ειπωθούν στα δικαστήρια.

"Οι κασέτες που ο Σαρρής ως πρόεδρος της ΕΠΟ και ο Κουρίδης ως νομικός της σύμβουλος, βάζουν τον Αμπάρκιολη και τον Κάμπαξη διαιτητές για να ανεβάσουν τον Πλατανιά από την Β' Εθνική στην Super League, στα play off του 2012, έχουν ακουστεί πλέον απ' όλη την Ελλάδα", αναφέρει μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας των "βυσσινί".

Θυμίζουμε πως χθες (22/1) ανέβηκαν οι τόνοι στη συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Παράσχου μετά τον αγώνα ΑΕΛ - Πλατανιάς (0-0), όταν ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για ομάδα που ανέβηκε "με τη βοήθεια της παράγκας".

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ:

"Έχω βαρεθεί να ακούω όλους όσοι οι κασέτες της ΕΥΠ έχουν αποκαλύψει για τις παράνομες πράξεις τους, καθώς και ομάδες σαν τον Πλατανιά, τον Ολυμπιακό Βόλου, τον Αστέρα Τρίπολης, την Βέροια, τον Πανθρακικό, τον Θρασύβουλο, την Καλλονή, τον Λεβαδειακό και την Ηλιούπολη, να βγάζουν ανακοινώσεις για μένα, αναφέροντας πως μικραίνω την ιστορία των ομάδων που ήμουν ιδιοκτήτης και πρόεδρος.

Εκείνο που δεν λένε όλοι αυτοί, είναι ότι τις ομάδες που ανέλαβα διαλυμένες και σε μικρότερες κατηγορίες, τις διέλυσαν και τις έφεραν εκεί που ήταν αυτοί οι ίδιοι που μιλάνε έπειτα σε βάρος μου.

Λυπάμαι πολύ που χρόνια τους χαλάω τη συνταγή και δεν ξεχνώ τις βρωμιές τους.

Οι κασέτες που ο Σαρρής ως πρόεδρος της ΕΠΟ και ο Κουρίδης ως νομικός της σύμβουλος, βάζουν τον Αμπάρκιολη και τον Κάμπαξη διαιτητές για να ανεβάσουν τον Πλατανιά από την Β' Εθνική στην Super League, στα play off του 2012, έχουν ακουστεί πλέον απ' όλη την Ελλάδα και μεγαλώνουν οπωσδήποτε την ιστορία τόσο του ίδιου του Πλατανιά, όσο φυσικά και του μεγαλομετόχου του κ.Μαθιουλάκη.

Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια... Εγώ, δυστυχώς, δεν ξεχνώ!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κούγιας σε Παράσχο: "Άντε, παράγκα"
Καυγάς Κούγια - Παράσχου στη συνέντευξη Τύπου
TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ