ΑΕΛ

Κούγιας: "Δεν φεύγω ούτε με 20 εκατ. ευρώ"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Κούγιας EUROKINISSI SPORTS

Προ ημερών δήλωσε ότι αποχωρεί από την ΑΕΛ και ζητά 3 εκατ. ευρώ. Τη Δευτέρα (2/10) υποστήριξε ότι τελικά δεν φεύγει "ούτε με 20 εκατ. ευρώ". Πώς αιτιολόγησε την αλλαγή στάσης του ο Αλέξης Κούγιας. Καταγγελία και κατά του Μαουρίσιο.

Σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε: "Η απόφαση που πήρα είναι αμετάκλητη. Αποφάσισα να αποχωρήσω από το ποδόσφαιρο. Από σήμερα οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να αγοράσει τις μετοχές είμαι στη διάθεσή του, η τιμή είναι 3 εκατομμύρια ευρώ. Όποιος θέλει να πάρει μια ιδιόκτητη ΠΑΕ που έχει την ιστορία της ΑΕΛ και όλα τα υπόλοιπα είμαι εδώ".

Λίγες ημέρες μετά, σε νέα συνέντευξη Τύπου, άλλαξε στάση. Υποστήριξε ότι δεν αποχωρεί "ούτε με 20 εκατ. ευρω". Αιτία για αυτό; Η κόντρα που υποστήριξε ότι έχει με τον Ιβάν Σαββίδη και η πίεση με αθέμιτους σκοπούς που δήλωσε ότι δέχεται. Ο Κούγιας δημοσίευσε υβριστικά μηνύματα που φέρεται να δέχτηκε και τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο προέρχονται από μέλη της Ερασιτεχνικής, την οποία θεωρεί εγκέφαλο ενός σχεδίου απομάκρυνσής του από την ΠΑΕ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ανέφερε ότι θα κάνει καταγγελία και σε βάρος του Βραζιλιάνου χαφ του ΠΑΟΚ, Μαουρίσιο, επειδή "με εγκληματική αγκωνιά έσπασε την μύτη του Σάντι Κρίζμαν". Η ανακοίνωση:

" Την απόλυτη διακωμώδηση των δηλώσεων του Ιβάν Σαββίδη και των διαμαρτυριών του για τη διαιτησία του Κατσικογιάννη αποτέλεσε η έκθεση ενός εκ των εντιμοτέρων διαιτητών που πέρασαν από το ελληνικό ποδόσφαιρο, του κ. Σπυρόπουλου της ΕΠΣ Φθιώτιδας, παρατηρητού διαιτησίας στον αγώνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος παρέπεμψε τον διαιτητή του αγώνα Κατσικογιάννη, όχι γιατί αδίκησε τον ΠΑΟΚ, όπως ισχυρίστηκε ο Σαββίδης, αλλά γιατί δεν απέβαλε από το 34ο λεπτό με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Μαουρίτσιο (αριθμός 8), ο οποίος με εγκληματική αγκωνιά έσπασε την μύτη του Σάντι Κρίζμαν, ο οποίος έπαιξε 60 λεπτά με σπασμένη μύτη και σήμερα υπεβλήθη σε πολύωρη επέμβαση, εξαιτίας της οποίας θα απέχει τουλάχιστον 15 ημέρες από αγώνες.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκτός των καταγγελιών εις βάρος πατέρα Σαββίδη, υιού Σαββίδη και Ελ Καντουρί στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ τους δύο πρώτους και στον Αθλητικό εισαγγελέα για τον Ελ Καντουρί, θα καταθέσει καταγγελία και εις βάρος του Μαουρίτσιο χρησιμοποιώντας ως αποδεικτικά στοιχεία το βίντεο του αγώνα και την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ