ΑΕΛ

Κούγιας: "Απόλλων, μια από τις βρομερότερες ομάδες της Football League"

Κούγιας: "Απόλλων, μια από τις βρομερότερες ομάδες της Football League"

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, χαρακτήρισε ως "μία από τις βρομερότερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος της Football League" τον Απόλλωνα Σμύρνης, μιλώντας για "συμμορία" στην "Ελαφρά Ταξιαρχία".

Επεισοδιακό ήταν και το post-game της αναμέτρησης της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την 22η αγωνιστική της Football League, με τον ιδιοκτήτη της θεσσαλικής ομάδας, Αλέξη Κούγια, στις δηλώσεις του στον ΟΤΕ TV, να μιλά για " μία από τις βρομερότερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος της Football League", για "συμμορία" και να χαρακτηρίζει τη νίκη των "βυσσινί", ως "νίκη ανόδου".

"Είναι νίκη-άνοδος. Είχαμε όλες τις ευκαιρίες, δεν τις κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Έγινε το πέναλτι, το διαχειρίστηκε σωστά ο κύριος Τσιώλης με τους παίκτες. Θέλω να κάνω μία παρατήρηση. Μία από τις βρομερότερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος της Football League, δημιουργεί τέτοια πράγματα σε μια ομάδα που δεν έχει κερδίσει ούτε ένα πέναλτι, από την αρχή της περιόδου. Μια ομάδα που κερδίζει πέναλτι, γιατί γλιστράνε οι παίκτες της και πέφτουν κάτω.

Έχουν μαζευτεί μια συμμορία σε αυτή την ομάδα, ο ένας από Χανιά κι ένας από τον ΠΑΟ Ρουφ, την ξέρουμε την αθηναϊκή κοινωνία και την ποδοσφαιρική κοινωνία. Αλίμονο εάν ανέβει ο Απόλλων με τα 50 εισιτήρια στη Super League και δεν ανέβει αυτή η μαγική ομάδα. Την έχει ανάγκη, το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όταν έχεις 15.000 κόσμο στο γήπεδο, θα υπάρχουν και πέντε ανόητοι. Μη δίνεις δικαιώματα. Αφού βλέπετε υπάρχουν 50 σεκιούριτι, σήμερα ήταν 80 σεκιούριτι. Όταν μέσα σε 15.000, υπάρχουν πέντε ανόητοι και γυρνά ο κύριος Λεβεντογιάννης (σ.σ γενικός αρχηγός Απόλλωνα Σμύρνης) και δείχνει τα γεννητικά του όργανα και δεν το συλλαμβάνει κανείς... τους έβριζε συνεχώς και προκαλούσε", υποστήριξε στον ΟΤΕ ΤV, o Αλέξης Κούγιας, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε και για τις επίμαχες φάσεις:

"Δεν θα πω τίποτα στους παίκτες. Δεν κάναμε τίποτα ακόμη. Απλώς, έχουμε ένα πλεονεκτικό πρόγραμμα, το σημερινό ματς είναι τετράποντο, γιατί έχουμε και την ισοπαλία στο ματς. Άρα υπερτερούμε στην ισοβαθμία. Εδώ, είναι μια υπέροχη ποδοσφαιρική οικογένεια. Σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, τέτοια συμπεριφορά φιλάθλων. Να μην πέσει ούτε ένα ποτηράκι, να μη γίνει το παραμικρό. Κι έχουμε ένα πρωτάθλημα με 85 κίτρινες κάρτες, με 40 οι αντίπαλοί, με οκτώ πέναλτι έχει κερδίσει η Κέρκυρα, έξι ο Απόλλωνας, έξι τα Τρίκαλα. Κερδίσαμε πέναλτι για πρώτη φορά μετά από 22 αγωνιστικές, κι έχουμε 15 περιπτώσεις πέναλτι και πάλι ήταν και κόκκινη κάρτα, την οποία δεν έδωσε ο διαιτητής για τους δικούς του λόγους. Εν πάση περιπτώσει δεν ήταν κακός ο διαιτητής σήμερα, έκοψε το καρπούζι στη μέση".

Διαβάστε ακόμη:

"Φωτιά" στον κάμπο η ΑΕΛ, 1-0 τον Απόλλωνα

Το μπουκάλι και η προσωρινή διακοπή του ΑΕΛ - Απόλλων

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ