ΑΕΛ

Κόντρα στην ΑΕΛ για το γήπεδο και τις σουίτες

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Κούγιας EUROKINISSI SPORTS

Νέα κόντρα προέκυψε στην ΑΕΛ μετά από εντολή του Αλέξη Κούγια να μην παραχωρούνται προς την εταιρεία που είναι ιδιοκτήτρια του γηπέδου οι σουίτες και τα εισιτήρια που έχουν συμφωνηθεί από την αρχή της σεζόν.

Μια νέα κόντρα ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον Κωνσταντίνο Πηλαδάκη ήρθε στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες και μετά από ανταλλαγή επιστολών των δυο πλευρών.

Το θέμα έχει να κάνει με τις σουίτες και κάποια εισιτήρια που έχει συμφωνηθεί από την αρχή της σεζόν να παραχωρεί η ΑΕΛ στην ιδιοκτήτρια του γηπέδου αλλά μετά από σχετική πρωτοβουλία του Αλέξη Κούγια έχει αθετήσει αυτή την υπόσχεση της.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η εταιρεία στην οποία ανήκει το γήπεδο, ιδιοκτησίας Κώστα Πηλαδάκη, έστειλε επιστολή την Τρίτη (24/10) στην ΑΕΛ για να μάθει τον λόγο για τον οποίο ο Αλέξης Κούγιας πήρε την απόφαση να μην τηρεί τα συμφωνηθέντα.

Σε αυτή μάλιστα τονίζει ότι η εταιρεία που ανήκει το γήπεδο στάθηκε στο πλευρό της ΑΕΛ καθώς και μείωση του τιμήματος έγινε φέτος ενώ συμμετείχε και κατά 50% στην ανακατασκευή του χλοοτάπητα χωρίς να έχει καμία υποχρέωση. Μάλιστα η επιστολή κλείνει αναφέροντας πως αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα θα αναγκαστεί να καταγγείλει την σύμβαση.

Κόντρα στην ΑΕΛ για το γήπεδο και τις σουίτες

Την επόμενη μέρα ακολούθησε η απάντηση του Αλέξη Κούγια απευθυνόμενος προς τον Κώστα Πηλαδάκη και την εταιρεία λέγοντας πως ο λόγος για τον οποίο δεν τηρεί τα συμφωνηθέντα είναι γιατί κατά τα όσα ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ στη σουίτα φιλοξενούνται άτομα που είναι πίσω από τις επιθέσεις εις βάρος του.

Μάλιστα σημειώνει πως θέλει να πιστεύει πως ο ίδιος ο Πηλαδάκης αγνοούσε ποιοι έμπαιναν στη σουίτα αλλιώς θα θεωρεί πως και ο ίδιος θέλει να πέσει η ομάδα και τονίζει πως από εδώ και πέρα θα φιλοξενεί μόνο την οικογένεια του και κανέναν άλλο.

Όσο για την απειλή για την καταγγελία της σύμβασης σημειώνει πως αν γίνει αυτό τότε θα αναγκαστεί η ομάδα να παίξει στο Αλκαζάρ ή όπου αλλού ορίσει η διοργανώτρια αρχή.


TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ