ΑΕΛ

"Κεραυνοί" Κούγια για επόπτες, Κέρκυρα, Ηρακλή, Γρηγορίου

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
Κούγιας EUROKINISSI SPORTS

Ανακοίνωση με την οποία εξαπολύει επίθεση στους επόπτες του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στην Κέρκυρα του "πραγματικού ιδιοκτήτη Λιμπάντση και του ηθοποιού προπονητή Γρηγορίου" εξέδωσε η ΑΕΛ, που χαρακτήρισε Ρεάλ Μαδρίτης τον Ηρακλή.

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά την ήττα (2-0) από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι "βυσσινί" εξαπέλυσαν επίθεση στους επόπτες Σίπκα και Βασιλόπουλο, ενώ έκαναν αναφορά στο Κέρκυρα - Ηρακλής 0-3, λέγοντας ότι "η ταλαιπωρημένη ιστορική ομάδα του Ηρακλή μεταβλήθηκε σε Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην ομάδα του πραγματικού ιδιοκτήτη Λιμπάντση και του ηθοποιού προπονητή Γρηγορίου".

Η ανακοίνωση: " Η ΠΑΕ ΑΕΛ έρχεται στη δύσκολη θέση μετά από ένα παιχνίδι με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ομάδα με την οποία έχουμε κοινούς στόχους για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου, να καταγγείλουμε τους δύο βοηθούς διαιτητού Σίπκα και Βασιλόπουλο για ενέργειες με σκοπό την αλλοίωση του αποτελέσματος και όχι για ανθρώπινα λάθη.

Ελπίζουμε ότι αυτού του είδους την "εξυγίανση", που μας γυρίζει στην εποχή του Θωμά Μητρόπουλου με τους "πλαινούς" να παίζουν λίμπερο και να καθαρίζουν τις φάσεις για γκολ των αντιπάλων, ο πρώτος που δεν επιθυμεί να τις βλέπει, έστω κι αν είναι υπέρ της ομάδος του, είναι ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδης και ο "σύμβουλος" διαιτησίας του ΠΑΟΚ κ. Μάλαμας Τεβεκέλης.

Σε ένα ποδόσφαιρο που η διοργανώτρια αρχή δεν κάνει τίποτα και δεν ασχολείται με ποδοσφαιρικά παιχνίδια σαν το Βέροια - Κέρκυρα 4-0, που είχε την 5η στοιχηματική απόδοση παγκοσμίως και το σημερινό Κέρκυρα - Ηρακλής 0-3, όπου η ταλαιπωρημένη ιστορική ομάδα του Ηρακλή μεταβλήθηκε σε Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην ομάδα του πραγματικού ιδιοκτήτη Λιμπάντση και του ηθοποιού προπονητή Γρηγορίου, το μόνο το οποίο δεν πρέπει να προστεθεί είναι συμπεριφορές ανθρώπων σαν τους σημερινούς βοηθούς Σίπκα και Βασιλόπουλου.

Περιμένουμε την έκθεση του κ. Καλύβα και την αντίδραση των κ.κ. Τριτσώνη και Κουκουλάκη. Αναβάθμιση του ποδοσφαίρου δεν γίνεται με τη μείωση των ομάδων, αλλά με τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα καθαρών ομάδων με πραγματικούς και αξιοπρεπείς ιδιοκτήτες και προπονητές".

ΚΟΥΓΙΑΣ: "ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗ ΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ"

Νωρίτερα, ο Αλέξης Κούγιας είχε κάνει δηλώσεις εξαπολύοντας επίθεση στους επόπτες, ενώ αναφέρθηκε και στη νίκη του Ηρακλή στην Κέρκυρα. Τι είπε για τον Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την διαιτησία του σημερινού αγώνα:
“Είναι αδύνατο να καταγγέλλουμε αδιανόητες διαιτησίες από τους βοηθούς. Έκοψαν με σκοπιμότητα τους παίκτες μας ως οφσάιντ. Με τον Κύριο Σαββίδη κάνουμε αγώνα για την εξυγίανση.”

Για την ήττα της Κέρκυρας από τον Ηρακλή και την μείωση του αριθμού των ομάδων του πρωταθλήματος: “Εμείς είμαστε καθαρή ομάδα και δεν πρόκειται να έχουμε συμπεριφορές όπως αυτή της Κέρκυρας με την Βέροια και τον Ηρακλή. Αν πετυχαίνουμε εξυγίανση με αυτόν τον τρόπο, με μείωση ομάδων εγώ ως Αλέξης Κούγιας δεν πρόκειται να το ανεχθώ…

Ο Κύριος Γκαγκάτσης και ο Κύριος Στράτος δεν προσπαθούν να αναβαθμίσουν το ποδόσφαιρο. Προσπάθεια για αναβάθμιση είναι να κόψουμε από την ρίζα το κακό. Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΛ τα έχουν πληρώσει αυτά, αλλά εξυγίανση δεν είναι μία να μας βολεύει και όλα καλά και την άλλη να μην μας βολεύει".

Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ:
"Είναι τυχεροί οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ο κύριος Σαββίδης που βρίσκονται σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ…”.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ