ΑΕΛ

Κατήγγειλε τον Μολέντο η ΑΕΛ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΛ προχώρησε σε καταγγελία για το χτύπημα του Ροντρίγκο Μολέντο στον Βασίλη Ρέντζα κατά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΑΕΛ είχε προαναγγείλει - μέσα από την οργισμένη ανακοίνωση λίγα λεπτά μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για τηνπρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας - ότι θα προχωρήσει σε καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ κατά του Ροντρίγκο Μολέντο, για το χτύπημα στον Βασίλη Ρέντζα ζητώντας να επιβληθεί στον Βραζιλιάνο αμυντικό ποινή τριών αγωνιστικών.

Όπως ενημέρωσαν οι "βυσσινί" η καταγγελία κατετέθη εμπρόθεσμα εντός 48 ωρών. Βέβαια, είναι αμφίβολο εάν η καταγγελία θα επισύρει και τιμωρία του Νοτιοαμερικάνου αμυντικού των "πρασίνων" κι αυτό γιατί η φάση υπέπεσε στην αντίληψη του διαιτητή της αναμέτρησης, Ηλία Αλεξέα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ:

"Κατετέθη εμπροθέσμως (δηλαδή εντός 48 ωρών) η καταγγελία της ΠΑΕ ΑΕΛ για το εν ψυχρώ και με ιδιαίτερη σκληρότητα εκτός φάσεως βάρβαρο χτύπημα στην ποδοκνημική του Μολέδο εις βάρος του αρχηγού της ομάδος μας Βασίλη Ρέντζα".

Τονίζεται ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες ελήφθησαν κυρώσεις σε ποδοσφαιριστές με τη χρήση video, αλλά επρόκειτο για φάσεις, οι οποίες δεν υπέπεσαν στην αντίληψη του διαιτητή.

Ενδεικτική είναι αυτή του Πατίτο για τη γροθιά στον Φιγκέιρας σε ντέρμπι Ολυμπιακού - ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" (τρεις αγωνιστικές), ενώ ίδια ποινή επιβλήθηκε στον Καρανίκα για την εκτός φάσης αγκωνιά στον Μπεργκ σε ματς του ΠΑΣ με τον Παναθηναϊκό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ