ΑΕΛ

Κατέθεσε φάκελο για ευρωπαϊκή άδεια συμμετοχής η ΑΕΛ

Κατέθεσε φάκελο για ευρωπαϊκή άδεια συμμετοχής η ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ κατέθεσε τον φάκελο της δεύτερης φάσης των οικονομικών κριτηρίων στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, προκειμένου να αξιολογηθεί για αδειοδότηση UEFA.

Στην κατάθεση φακέλου για αδειοδότηση UEFA προχώρησε η ΑΕΛ. Με αυτό τον τρόπο, προσδοκά να μην εξασφαλίσει ευρωπαϊκή άδεια συμμετοχής κάποια άλλη ομάδα και να πάρει τη θέση της. Στην ανακοίνωση των "βυσσινί" τονίζεται πως οι ΠΑΕ που δεν κατέθεσαν μέχρι σήμερα (3/4) φακέλους, δεν πρόκειται να αδειοθοτηθούν για συμμετοχή στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι σήμερα 3/4/2018 κατέθεσε εμπροθέσμως τον φάκελο της δεύτερης φάσης των οικονομικών κριτηρίων στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, προκειμένου ο φάκελος της να αξιολογηθεί για αδειοδότηση UEFA.

Αυτή η ενέργεια της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι πολύ σημαντική για το μέλλον της ομάδος, αφού οι ΠΑΕ που δεν κατέθεσαν μέχρι σήμερα φακέλους, δεν πρόκειται να αδειοθοτηθούν για συμμετοχή στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και αφενός μεν κινδυνεύουν με υποβιβασμό, εφόσον δεν αδειοδοτηθούν μετά από εκπρόθεσμη υποβολή μέχρι τις 16/4/2018, αφετέρου δε το μόνο το οποίο μπορούν να προσδοκούν είναι αδειοδότηση μόνο για τις εγχώριες διοργανώσεις με κυρώσεις (απαγόρευση μεταγραφών, επιτήρηση, κλπ)".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ