ΑΕΛ

Καταθέτει μήνυση σε Λεβεντογιάννη η ΠΑΕ ΑΕΛ

Καταθέτει μήνυση σε Λεβεντογιάννη η ΠΑΕ ΑΕΛ
ΑΕΛ, Απόλλων, Λεβεντογιάννης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την συνέχεια της αλληλογραφίας της με την Football League δημοσίευσε η ΠΑΕ ΑΕΛ σχετικά με την υπόθεση Λεβεντογιάννη, εις βάρος του οποίου σκοπεύει να κινηθεί νομικά.

Προ ημερών η ΠΑΕ ΑΕΛ έδωσε στη δημοσιότητα έγγραφο ερώτημα σχετικά με τον Αντώνη Λεβεντογιάννη. Η διοίκηση της ομάδας του κάμπου ζήτησε από τη Football League ενημέρωση με ποια ιδιότητα κάθεται στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης, μία μέρα μετά το επεισοδιακό παιχνίδι της με τον Απόλλωνα στο AEL FC Arena.

Ο Κούγιας είχε εξαπολύσει επίθεση στον Λεβεντογιάννη, αναφέροντας: " Όταν μέσα σε 15.000, υπάρχουν πέντε ανόητοι και γυρνά ο κύριος Λεβεντογιάννης (σ.σ γενικός αρχηγός Απόλλωνα Σμύρνης) και δείχνει τα γεννητικά του όργανα και δεν το συλλαμβάνει κανείς... τους έβριζε συνεχώς και προκαλούσε".

Η ΑΕΛ δημοσιοποίησε το έγγραφο - απάντηση της Football League, η οποία ανέφερε ότι ο Λεβεντογιάννης είναι Β' αντιπρόεδρος, αλλά δήλωσε άγνοια για το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ Απόλλων . Η θεσσαλική ΠΑΕ με νεότερο έγγραφο ζήτησε έως ότου διευκρινιστεί η θέση του Λεβεντογιάννη, να του απαγορευτεί η παρουσία στον πάγκο, ενώ γνωστοποίησε πως συντάσσεται ήδη η μήνυση σε βάρος του. Αναλυτικά:

" 1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιεύει τη συνέχεια της αλληλογραφίας με τη FOOTBALL LEAGUE σχετικά με την υπόθεση Λεβεντογιάννη και την προσβλητική και προκλητική συμπεριφορά του απέναντι στους χιλιάδες οπαδούς μας:

Καταθέτει μήνυση σε Λεβεντογιάννη η ΠΑΕ ΑΕΛ

Καταθέτει μήνυση σε Λεβεντογιάννη η ΠΑΕ ΑΕΛ

2. Εμφανίστηκαν στην ΠΑΕ ΑΕΛ οι παθόντες από τις χειρονομίες του Αντώνη Λεβεντογιάννη κι έδωσαν τα στοιχεία τους, ώστε το νομικό τμήμα της ΠΑΕ ΑΕΛ να συντάξει τη μήνυση εναντίον του και την καταγγελία εις βάρος του στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα".

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, ακόμα, έκανε γνωστή την πρόθεσή της να κοινοποιήσει στον εισαγγελέα κ. Λακαφώση την εξώδικη διαμαρτυρία πρόσκληση και δήλωση προς τον υπάλληλο της ΕΠΟ Γιώργο Δημητρίου, ο οποίος είχε βάλει φρένο στη βεβαιότητα των "βυσσινί" για εξασφάλιση άδειας.

Αναλυτικά: "Λόγω της απεργίας των δικαστικών επιμελητών και λόγω του ότι το συγκεκριμένο δικόγραφο η ΠΑΕ ΑΕΛ θα το κοινοποιήσει στον εισαγγελέα κ. Λακαφώση, ο οποίος χειρίζεται τη δικογραφία των πλαστών και παρανόμων αδειοδοτήσεων και των παρανόμων δελτίων που εξέδιδαν οι αρμόδιοι υπάλληλοι της ΕΠΟ, διαπράττοντας το αδίκημα της απάτης εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου σύμφωνα με το νόμο 1608/52, η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν κοινοποίησε σήμερα την εξώδικη διαμαρτυρία πρόσκληση και δήλωση προς τον υπάλληλο της ΕΠΟ Γιώργο Δημητρίου, ο οποίος παράνομα χτες και χωρίς κανένα λόγο εξέδωσε προσωπική ανακοίνωση για το θέμα της αδειοδοτήσεως της ΠΑΕ ΑΕΛ, δημοσιοποιώντας μάλιστα απόρρητα στοιχεία από το φάκελο αδειοδότησης της, τα οποία περιβάλλονται από την αρχή της εμπιστευτικότητας".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ