ΑΕΛ

Κανονικά αδειοδότηση η ΑΕΛ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΟΥΚΟΡΙΚΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΟΥΚΟΡΙΚΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημέρωσε ότι ο διευθυντής της επιτροπής της ΕΠΟ έκανε θετική εισήγηση για τη χορήγηση άδειας στους "βυσσινί.

Για τον Λεβαδειακό ήταν υπόθεση τριών λεπτών. Ο Ηρακλής δεν αδειοδοτήθηκε σε πρώτο βαθμό και θα περιμένει το δευτεροβάθμιο όργανο να αποφανθεί. Η ΑΕΛ, ωστόσο, πήρε την άδεια καθώς η εισήγηση του διευθυντή της επιτροπής της ΕΠΟ ήταν θετική.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

"Εισήγηση να χορηγηθεί στην ΠΑΕ ΑΕΛ αδειοδότηση, όχι μόνο για τη συμμετοχή της στους αγώνες που διοργανώνει η Super League, αλλά και για τη συμμετοχή της στους αγώνες που διοργανώνει η UEFA, έκανε ο Διευθυντής της Ανεξάρτητης Επιτροπής Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ κ. Γεώργιος Δημητρίου.

Ο κ. Γεώργιος Δημητρίου, πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης της UEFAκαι ξεχωριστό παράδειγμα αξιωματούχου της ΕΠΟ, στη γραπτή εισήγησή του προς το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδοτήσεων ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ λειτουργεί άψογα, τόσο οικονομικά, όσο και διοικητικά, έχει τις καλύτερες προπονητικές και αγωνιστικές υποδομές και αποτελεί πρότυπο λειτουργίας ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας στην Ελλάδα.

Ειδικότερα ανέφερε ότι έως τις 4/4/2017 η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν οφείλει στο ΙΚΑ, δεν οφείλει στο Δημόσιο (Εφορία), έχει εξοφλήσει όλες τις υποχρεώσεις της προς τους ποδοσφαιριστές και πιστωτές του παρελθόντος, έχει εξοφλημένους όλους τους ποδοσφαιριστές του δυναμικού της, έχει εξοφλημένους όλους τους προπονητές όλων των τμημάτων της και γενικώς έχει έναν άψογο φάκελο, αφού πέρα των τυπικά και ουσιαστικά προαπαιτουμένων για την αδειοδότηση, έχει επιτελέσει πρωτοφανές για ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία κοινωνικό έργο, είτε μόνη, είτε σε συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι υπερήφανη, που 53 χρόνια μετά την ημέρα που ιδρύθηκε, μετά από πτωχεύσεις, υποβιβασμούς λόγω οικονομικών προβλημάτων, υπαγωγές σε νομικά τρικ κατά το παρελθόν για την επιβίωση της και διατήρηση της εταιρείας, μη αδειοδοτήσεων κατ’ επανάληψη, αποτελεί πρότυπο για όλες τις ΠΑΕ όλης της Ελλάδος και υπόσχεται ότι τα επόμενα χρόνια όλα θα είναι ακόμη καλύτερα"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ