ΑΕΛ

Και Ζίζιτς και Κρίζμαν η ΑΕΛ

Και Ζίζιτς και Κρίζμαν η ΑΕΛ
Κρίζμαν

Δεν είναι μόνο ο Κροάτης στόπερ Νίκολα Ζίζιτς που έφερε στη Λάρισα η ΑΕΛ, αλλά και ο συμπατριώτης του επιθετικός Σάντι Κρίζμαν. Αμφότεροι κάνουν εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψουν στη θεσσαλική ΠΑΕ. (VIDEO).

Στη Λάρισα βρίσκονται δύο Κροάτες ποδοσφαιριστές για λογαριασμό της ΑΕΛ. Ο ένας είναι ο Νίκολα Ζίζιτς, για τον οποίο διαβάσατε από την Τετάρτη (5/7) ότι είναι στόχος των Θεσσαλών. Ο άλλος είναι ο συμπατριώτης του, Σάντι Κρίζμαν, ο οποίος θα αποκτηθεί για τη γραμμή κρούσης.

Και Ζίζιτς και Κρίζμαν η ΑΕΛ
Νίκολα Ζίζιτς

(Ο Κροάτης στόπερ, Νίκολα Ζίζιτς)

Ο Κρίζμαν (κεντρική φωτ.) είναι 28 ετών (γεννημένος στις 17 Αυγούστου 1989), 3 φορές διεθνής με την Κ21 της χώρας του, έχει ύψος 1.79 και μέχρι πρότινος έπαιζε στην Κόπερ της Σλοβενίας. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Karlovac 1919 (Κροατία) και ακολούθησαν NK Zminj (Κροατία), NK Istra (Κροατία), Jeonnam Dragons (Κορέα), Slaven Belupo (Κροατία) και Zeljeznicar (Βοσνία/Ερζεγοβίνη).

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Κρίζμαν έπαιξε στην Zeljeznicar (σε 11 ματς σημείωσε 4 γκολ), ενώ το δεύτερο μισό στο πρωτάθλημα της Σλοβενίας με την Κόπερ κατέγραψε 13 συμμετοχές και έβαλε τέσσερα τέρματα. Στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ ανέφερε τα εξής: "Στη Λάρισα συνοδευόμενοι από τους εκπροσώπους τους βρίσκονται από χτες αργά το βράδυ ο κροάτης στόπερ Nikola Zizic και ο κροάτης σεντερ φόρ Sandi Krizman.

Οι δύο ποδοσφαιριστές από το πρωί υποβάλλονται από το ιατρικό τιμ της ομάδας, και συγκεκριμένα από τους κ.κ. Μπασδέκη και Ζαχαρή, σε λεπτομερείς εξετάσεις και εφόσον δεν προκύψει κανένα απρόοπτο, θα παρουσιαστούν το απόγευμα μαζί με τους υπολοίπους νεοαποκτηθέντες από την ΠΑΕ ΑΕΛ, στις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί στις 18:00 για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην αίθουσα τύπου του AEL FC ARENA και στις 18:45 στην ανοιχτή σε όλους προπόνηση της ομάδας μας".

Δείτε τον Κρίζμαν σε δράση:

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ