ΑΕΛ

Και επίσημα στην AEL FC Arena

Και επίσημα στην AEL FC Arena
AEL FC Arena

Στο "AEL FC Arena" θα αγωνιστεί και με τη βούλα η ΑΕΛ τη νέα αγωνιστική σεζόν, αφού υπήρξε συμφωνία με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Η εκκρεμότητα που υπήρχε όσον αφορά την έδρα της ΑΕΛ στην Super League φαίνεται πως τελειώνει θετικά, αφού οι βυσσινί ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με αμοιβαίες υποχωρήσεις των κ.κ. Κούγια και Πηλαδάκη για την ολοσχερή χρήση του AEL FC ARENA από την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η συμφωνία περιλαμβάνει την παραχώρηση τόσο των χώρων που σχετίζονται με τους αγώνες της ΑΕΛ αλλά και των υπολοίπων χώρων του γηπέδου. Η συμφωνία περιλαμβάνει την παραχώρηση του εστιατορίου, των κυλικίων, της καφετέριας, του ael radio, του vissini store και του χώρου όπου θα κατασκευαστεί το μουσείο της ΑΕΛ".

Μάλιστα ο Αλέξης Κούγιας με προσωπική του δήλωση ευχαρίστησε τον κ. Πηλαδάκη:

"Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Πηλαδάκη γιατί απέδειξε ότι θέλει να βοηθήσει την ΠΑΕ ΑΕΛ σε αυτήν την δύσκολη μεταβατική περίοδο όπου προσπαθούμε να χτίσουμε μια αξιοπρεπή ποδοσφαιρική ομάδα για αυτόν τον λόγο άλλωστε τον προσκάλεσανα δώσει το παρόν στο AEL FC ARENA είτε στις 2 Αυγούστου στο φιλικό παιχνίδι που θα δώσουμε με τον Ατρόμητο είτε στις 10 του μηνός όπου θα είναι το φιλικό παιχνίδι με την Ξάνθη όπου είναι προγραμματισμένη η απονομή του Κυπέλλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην ΠΑΕ ΑΕΛ και των μεταλλίων προς τους ποδοσφαιριστές.

Απομένει να τελειώσουμε οποιαδήποτε τριβή με τον κ. Πλεξίδα ο οποίος πιστεύω ότι αγαπάει την ΠΑΕ ΑΕΛ, ώστε δια παντός να πάψει να αποτελεί για οτιδήποτε άλλο θέμα συζήτησης εκτός από τις επιδόσεις της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Ελπίζω τις επόμενες ημέρες να τελειώσουν τα προβλήματα με μια μερίδα οργανωμένων οπαδών μας ώστε στις 2 του μηνός στο φιλικό ματς που θα δώσουμε να διοργανώσουμε μια ακόμα ποδοσφαιρική γιορτή".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ