ΑΕΛ

Η πρώτη αποστολή του Ματάισεν

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑ ΤΖΑΚΙ ΜΑΤΑΙΣΕΝ (ICONPRESS/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ)
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑ ΤΖΑΚΙ ΜΑΤΑΙΣΕΝ (ICONPRESS/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) ICON

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ, Τζάκι Ματάισεν, έβγαλε την πρώτη αποστολή του για το εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο. Εκτός ο τιμωρημένος Αγκάνοβιτς και ο ανέτοιμος Μπάλλας.

Η ΑΕΛ υποδέχεται τον Ατρόμητο (17/9, 18:15) στη Λάρισα για την 4η αγωνιστική της Super League Σουρωτή με τον 54χρονο Βέλγο προπονητή, Τζάκι Ματάισεν, να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της θεσσαλικής ομάδας.

Για το ματς με τους Περιστεριώτες δεν υπολογίζει τον Άντναν Αγκάνοβιτς, ο οποίος τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για την αγκωνιά στον Όγκνιεν Βράνιες, και το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα των "βυσσινί", Παναγιώτη Μπάλλα, ο οποίος είναι ανέτοιμος. Εκτός έμεινε και ο Νίκολα Ζίζιτς, για λόγους τακτικής.

Δείτε την πρώτη αποστολή του Ματάισεν στην ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Σαφαρίκας, Ρέντζας, Κούσας, Φάρκας, Γκόλιας, Ουάλας, Γιοβάνοβιτς, Φατιόν, Λαγός, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Ναβάρο, Μπάμπιτς, Κρίζμαν, Γιαννιτσάνης, Ναζλίδης, Περόνε.

Η ΑΕΛ έχει συγκεντρώσει στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Super League Σουρωτή έναν μόλις βαθμό, αυτόν στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα (1-1).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ