ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν συμμερίζεται την άποψη του Καλογιάννη

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν συμμερίζεται την άποψη του Καλογιάννη
Κούγιας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, υποστήριξε στο Sport24.gr ότι όσα έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ, Γιάννης Καλογιάννης, είναι λάθος και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Η ΑΕΛ νίκησε 1-0 τον Κισσαμικό στο AEL FC Arena, με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μίλαν Μπόγιοβιτς. Το Sport24.gr έκρινε ότι ήταν λάθος του διαιτητή Κουλούδη (Λέσβου) η υπόδειξη της παράβασης, με αποτέλεσμα ο υπεύθυνος Τύπου των "βυσσινί", Γιάννης Καλογιάννης, να επιτεθεί δημόσια, μέσω του λογαριασμού του στο facebook, στο Sport24.gr.

Συγκεκριμένα έγραψε: " Κρητικοί χωρίς μπέσα. Ας ανατρέξουν τι δήλωσε ο προπονητής τους στο press room. Είναι και απίστευτοι. Αντί να σκύψουν το κεφάλι που δεν τους καταλόγισε ο ρέφερι άλλα 2 πέναλτι, διαμαρτύρονται κιόλας. Για τέτοια σαπίλα μιλάμε. Αλλά πήραν ...θάρρος από το sport24. Τη ναυαρχίδα των ...εργολαβιών. Τελείωσαν με την φετινή ΑΕΛ. Ας ψάξουν καταφύγιο να κρυφτούν. Εμείς ξέρουμε ότι έχουμε πόλεμο και θα τον τελειώσουμε θέλουν δεν θέλουν".

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, πήρε θέση στο Sport24.gr και υποστήριξε ότι όσα έγραψε ο Γιάννης Καλογιάννης είναι λάθος και θα του ζητήσει να ανασκευάσει. Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια στο Sport24.gr:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ πληροφορήθηκε την ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook του Γιάννη Καλογιάννη και σε καμία περίπτωση δεν συμμερίζεται την άποψή του πως το Sport24.gr είναι "ναυαρχίδα των εργολαβιών". Είμαι βέβαιος, ότι ο κύριος Καλογογιάννης έχει κάνει λάθος. Όσον αφορά το Sport24.gr, καθώς γνωρίζω προσωπικά τον ιδιοκτήτη του, κύριο Δημήτρη Μάρη, πρόκειται για τον πλέον αδέσμευτο ιδιοκτήτη Μέσων Ενημέρωσης και παντελώς άσχετο με οποιαδήποτε εργολαβία, όπως και όλες οι επιχειρήσεις του. Μετά το λάθος του κυρίου Καλογιάννη, θα επικοινωνήσω μαζί του για να τον ενημερώσω, ώστε να ανασκευάσει".

Photo credits: Action images

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ