ΑΕΛ

Η Λάρισα ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Κρητικού

Η Λάρισα ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Κρητικού
INTIME SPORTS

Σε μία προσθήκη για τα άκρα της επίθεσης προχώρησε η Λάρισα, ανακοινώνοντας τη συμφωνία με τον 20χρονο μεσοεπιθετικό, Τάσο Κρητικό.

Λίγο πριν από την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, η Λάρισα ενίσχυσε το αριστερό άκρο της επίθεσής της με τη μεταγραφή του Τάσου Κρητικού. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός είχε μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο θεσσαλικό κάμπο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Τάσου Κρητικού, που είναι 20 ετών και τα τελευταία δύο χρόνια ανήκε στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, στην οποία είχε μεταγραφεί μετά τη λύση και εκκαθάριση της παλαιάς ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 υπό την ιδιοκτησία του κ. Πηλαδάκη.

Ο Τάσος Κρητικός αγωνίζεται στη θέση του αριστερού ακραίου κυνηγού, είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδας Κ20 και είχε περισσότερες από 25 συμμετοχές, τόσο στο πρωτάθλημα της Super League, όσο και στο κύπελλο Ελλάδος.

Στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο και του ζητήθηκε η ανανέωση για άλλα 3 χρόνια, αφού το συμβόλαιο έληγε το καλοκαίρι του 2016 κι επειδή αρνήθηκε την ανανέωση συμφώνησε με τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα να λύσει το συμβόλαιο του.

Με την ΠΑΕ ΑΕΛ υπέγραψε συμβόλαιο 3 ετών με διαφορετικές απολαβές για τη Football League και τη Super League.Έτσι μετά τη μεταγραφή του Τάσου Κρητικού στην ΠΑΕ ΑΕΛ αγωνίζονται οι εξής Λαρισαίοι ποδοσφαιριστές: ο αρχηγός Κώστας Μπανούσης, οι αμυντικοί Σουλιώτης και Μανακούσιος, ο αμυντικός μέσος Χάμος και ο Τάσος Κρητικός.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ