ΑΕΛ

Η επιστολή της ΑΕΛ για επιστροφή στο "Αλκαζάρ"

Η επιστολή της ΑΕΛ για επιστροφή στο "Αλκαζάρ"

Η ΑΕΛ δημοσιοποίησε την επιστολή προς τη διοίκηση του "Σταδίου Αλκαζάρ" με βάση την οποία ζητά να επιστρέψει στην ιστορική της έδρα από την επόμενη σεζόν (2018/19). Τι ζητούν οι "βυσσινί".

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, έχει εκδηλώσει κατά το παρελθόν την πρόθεσή του να επιστρέψει στο "Αλκαζάρ" λόγω υψηλού κόστους χρήσης της τωρινής έδρας, "AEL FC Arena". Μάλιστα, από την ομάδα της Λάρισας διαμηνύουν ότι βγαίνουν ζημιωμένοι στον ανταγωνισμό με τις υπόλοιπες ομάδες της Super League Σουρωτή, όπως κι ότι έχουν δεχθεί κατά το παρελθόν περισσότερο συμφέρουσες προτάσεις παραχώρησης γηπέδου, όπως αυτό του Βόλου ("Πανθεσσαλικό").

Οι "βυσσινί" δημοσιοποίησαν την επιστολή τους προς τη διοίκηση του "Σταδίου Αλκαζάρ" με βάση την οποία ζητούν να επιστρέψουν στην ιστορική της έδρα από την επόμενη σεζόν (2018/19). Στο περιεχόμενο της επιστολής - η οποία κοινοποιήθηκε τόσο προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη όσο και προς τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιο Συναδινό - καταγράφονται δέκα εργασίες (νομικές και τεχνικές) που πρέπει να δρομολογηθούν έτσι ώστε η ΑΕΛ να χρησιμοποιεί αποκλειστικά την ιστορική της έδρα.

Η επιστολή της ΑΕΛ για επιστροφή στο "Αλκαζάρ"
Η επιστολή της ΑΕΛ για επιστροφή στο "Αλκαζάρ"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ