ΑΕΛ

Η απορία της ΑΕΛ για τον ορισμό του Κομίνη

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση με βάση τον ορισμό του Γιώργου Κομίνη στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΣ. Σε αυτή ναι μεν τονίζει ότι εκτιμά τις ικανότητες του έμπειρου ρέφερι αλλά εκφράζει την απορία της γιατί δεν ορίστηκε ένας διαιτητής από ενώσεις εκτός Ηπείρου.

Ο Γιώργος Κομίνης από το σύνδεσμο της Θεσπρωτίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Πέμπτης ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την ΑΕΛ.

Ο ορισμός του έμπειρου ρέφερι αλλά και του τέταρτου Αριστομένη Κοτσιάυτη από το σύνδεσμο της Άρτας οδήγησε την ΑΕΛ στην έκδοση ανακοίνωσης με την οποία εκφράζει την απορία της γιατί ορίστηκαν σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι διαιτητές που προέρχονται από ενώσεις της Ηπείρου.

Στην ίδια ανακοίνωση η ΑΕΛ σημειώνει ότι εκτιμά τις ικανότητες του Κομίνη αλλά και όσων ορίστηκαν να διευθύνουν την αναμέτρηση.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκτιμά τις διαιτητικές ικανότητες τόσο του κ. Κομίνη από την Ηγουμενίτσα, των βοηθών του, αλλά και του 4ου διαιτητού από την Άρτα κ. Κουτσιαύτη.

Αλλά από τόσους διαιτητές που υπάρχουν στον πίνακα διαιτητών της Super League, ήταν τόσο να δύσκολο να βρεθούν πρώτος και τέταρτος διαιτητής, σε ένα τόσο σπουδαίο ματς και για τις δύο ομάδες, αλλά και για τον θεσμό του Κυπέλλου, που να προέρχονται από ενώσεις εκτός Ηπείρου;

Παρ' όλα ταύτα είμαστε βέβαιοι ότι την Πέμπτη το βράδυ μετά το τέλος της συναντήσεως θα δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους διαιτητές".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ