ΑΕΛ

Η απάντηση του Κουτσιανικούλη στο επίμαχο post για τη Νάργες

Η απάντηση του Κουτσιανικούλη στο επίμαχο post για τη Νάργες
Κουτσιανικούλης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης καταφέρθηκε εναντίον της Λάουρα Νάργες μέσω instagram για την επίδοσή της σε αγώνισμα στο Survivor, ο Αλέξης Κούγιας ξέσπασε εναντίον του και ο 28χρονος απαντά μέσω του Sport24.gr.

Προκάλεσε αντιδράσεις ο Βασίλης Κουτσιανικούλης με το post που ανέβασε στο instagram, με το οποίο σχολίασε την επίδοση της Λάουρα Νάργες σε αγώνισμα στο Survivor. Ο 28χρονος παίκτης της ΑΕΛ αποκάλεσε "ανάπηρη" τη συμμετέχουσα στο reality, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή ακόμη και του Αλέξη Κούγια.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, πήρε θέση στο Sport24.gr για την κίνηση του Κουτσιανικούλη στα social media, λέγοντας: "Η ζωή με έχει διδάξει ότι δύο συμπεριφορές είναι αήττητες: Η μία το θρησκευτικό πάθος, ανεξαρτήτως θρησκείας. Η δεύτερη είναι η βλακεία. Ο Κουτσιανικούλης δυστυχώς απέδειξε με αυτό που έγραψε, ότι αντί να προσπαθεί να είναι πρωταθλητής στο ποδόσφαιρο, είναι πρωταθλητής στη βλακεία. Εκτός και αν είναι κάτι χειρότερο, ρατσιστής. Θα κληθεί σε απολογία".

Ο Λαρισαίος μεσοεπιθετικός πήρε και αυτός θέση στο Sport24.gr, λίγες ώρες μετά. Στη δήλωσή του ξεκαθαρίζει πως ανέβασε το post "έχοντας το πνεύμα ενός παιχνιδιού και της διασκέδασης μέσω αυτού" καθώς και ότι δεν είχε καμία διάθεση να θίξει καμία κοινωνικά ευπαθή ομάδα".

Η τοποθέτηση του "Κούτσια" έχει ως εξής: "Έχοντας το πνεύμα ενός παιχνιδιού και της διασκέδασης μέσω αυτού, σχολίασα την επίδοση της αργής Λάουρα Νάργες, χωρίς να θέλω να θίξω καμία περαιτέρω κοινωνικά ευπαθή ομάδα".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ