ΑΕΛ

Η αναζήτηση, ο Ζόρζε Κόστα και ο Βουτυρίτσας

Η αναζήτηση, ο Ζόρζε Κόστα και ο Βουτυρίτσας

Στην ΑΕΛ συνεχίζουν τις επαφές με τους υποψήφιους προπονητές για την αντικατάσταση του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία των "βυσσινί". Αρέσει ο Ζόρζε Κόστα, ορατό το ενδεχόμενο να "βγάλει" τη σεζόν ο Βουτυρίτσας.

Ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, αποκάλυψε ότι ο διάδοχος του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία της θεσσαλικής ομάδας θα είναι ξένος. Το Sport24.gr σας ενημέρωσε πρώτο ότι ένα από τα ονόματα που έχουν προταθεί στους "βυσσινί" κι εξετάζονται σοβαρά είναι ο Ζόρζε Κόστα.

Ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος έχει δουλέψει ως προπονητής σε Μπράγκα, Ολιανένσε, Ακαντέμικα, CFR Cluj, ΑΕ Λεμεσού, Ανόρθωση, Πάσος Φερέιρα και Ανόρθωση συγκεντρώνει θετικές εισηγήσεις στη διοίκηση της ΑΕΛ. Ο Αλέξης Κούγιας έχει μιλήσει με άτομα από το χώρο του ποδοσφαίρου που έχουν συνεργαστεί μαζί του κι έχει πάρει τις καλύτερες συστάσεις.

Υπάρχει, ωστόσο, οικονομική διαφορά στις δύο πλευρές ακόμη. Όχι, όμως, τόσο μεγάλη για να μην καλύπτεται. Φυσικά, δεν είναι ο μόνος τεχνικός που εξετάζεται καθώς υπάρχουν 4-5 ονόματα που απασχολούν το επιτελείο που έχει επωμιστεί το φορτίο αναζήτησης.

Από την άλλη, στη Λάρισα δείχνουν να μη βιάζονται υπερβολικά. Την ομάδα, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη 2 Απρίλη στις 17:15, θα καθοδηγήσει ο Θοδωρής Βουτυρίτσας.

Άλλωστε, γνωρίζει τον "οργανισμό ΑΕΛ" και τις απαιτήσεις του. Δεν είναι απίθανο, ο πρώην παίκτης των "βυσσινί" να "βγάλει" τη σεζόν στον πάγκο της ομάδας, προκειμένου ο επόμενος να αναλάβει με την έναρξη της επόμενης και να τη σχεδιάσει όπως θέλει.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ