ΑΕΛ

Η ΑΕΛ πικάρει Γιαλιά: "Μπανάνα Λαρίσης..."

Η ΑΕΛ πικάρει Γιαλιά: "Μπανάνα Λαρίσης..."
Μπανάνα

Μετά την ήττα της ΑΕΛ από τα Τρίκαλα, ο Χρήστος Γιαλιάς έγραψε πάνω σε μια μπανάνα το όνομα "Κούγιας". Ο ιδιοκτήτης των "βυσσινί" απάντησε σε αυτόν του ΑΟΤ με το ίδιο νόμισμα μετά το 0-0 στο Αίγιο: "Μπανάνα Λαρίσης. Προσφέρεται ως δώρο για χρήση στους κ.κ. Χρήστο Γιαλιά και Υιό".

Η κόντρα Αλέξη Κούγια - Χρήστου Γιαλιά καλά κρατεί. Μετά την επιβλητική τριάρα απέναντι στην ΑΕΛ, ο ιδιοκτήτης των Τρικάλων, Χρήστος Γιαλιάς, θέλησε να πικάρει αυτόν των "βυσσινί". Τι έκανε; Έγραψε το επίθετό του σε μια μπανάνα, την οποία επιδείκνυε στον κόσμο της ομάδας του.

Η ΑΕΛ πικάρει Γιαλιά: "Μπανάνα Λαρίσης..."

Την Κυριακή (8/5) τα Τρίκαλα έμειναν στο 0-0 με τον Παναιγιάλειο και στο -9 από την ΑΕΛ, με αποτέλεσμα ο Αλέξης Κούγιας να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο. Δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ φωτογραφία με μια "μπανάνα γίγας" πάνω σε ένα φορτηγάκι, αναφέροντας πως την προσφέρει στον μεγαλομέτοχο του ΑΟΤ και στον γιο του, Γιώργο.

Η φωτογραφία συνοδευόταν από το εξής κείμενο: " Αυτή είναι η παγκοσμίου φήμης μπανάνα γίγας ΑΕΛ.Προσφέρεται ως δώρο για χρήση στους κ.κ. Χρήστο Γιαλιά και Υιο από τους οπαδούς της ΑΕΛ που ήπιαν τα δακρυγόνα και τα χημικά στα τσιμέντα του σταδίου των Τρικάλων. Η μεταφορά γίνεται δωρεάν από παραγωγό ένθερμο οπαδό μας".

Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα στη βαθμολογία της Football League, η ΑΕΛ θέλει έναν ακόμη βαθμό και εξασφαλίζει και μαθηματικά την άνοδο στη Super League. Το ίδιο και η Κέρκυρα. Και με ισοπαλία στον αγώνα της Δευτέρας (9/5) με τον Απόλλωνα, οι Φαίακες επιστρέφουν στη μεγάλη κατηγορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ