ΑΕΛ

Η ΑΕΛ περιγράφει το προφίλ που αναζητά για προπονητή

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΕΛ EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας περιέγραψε το προφίλ του προπονητή που αναζητά μετά την αποχώρηση του Σάκη Τσιώλη. Συνεχίζει μέχρι νεωτέρας ο Θοδωρής Βουτυρίτσας στο πόστο του τεχνικού.

Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης (21/3) στην ΠΑΕ ΑΕΛ. Όπως έγινε γνωστό, αναζητείται πλέον "φιλόδοξος προπονητής μακράς πνοής, Έλληνας ή ξένος", μετά την αποχώρηση του Σάκη Τσιώλη.

Μέχρι νεωτέρας, το πόστο του τεχνικού αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός του Καρδιτσιώτη και βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Θοδωρής Βουτυρίτσας, με άμεσους συνεργάτες τον γυμναστή, Κώστα Μαντζιώκα και τον προπονητή τερματοφυλάκων, Βαγγέλη Τσότσα.

Η ανακοίνωση: " Μετά την αμετάκλητη απόφαση του κ.Σάκη Τσιώλη να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα, όπως ενημερώσαμε με προηγούμενο δελτίο Τύπου, συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ με διευρυμένη μορφή, παρουσία των μετόχων αλλά και των υπολοίπων μελών της τεχνικής ηγεσίας και αποφάσισε τα εξής:

α) Ως επικεφαλής του τεχνικού team συνεχίζει μέχρι νεοτέρας ο έως και χθες βοηθός του κ.Τσιώλη, προπονητής και βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Θοδωρής Βουτυρίτσας, με άμεσους συνεργάτες τον γυμναστή, Κώστα Μαντζιώκα και τον προπονητή τερματοφυλάκων, Βαγγέλη Τσότσα.

Πρόταση παραμονής έγινε και στον επίσης γυμναστή και άμεσο συνεργάτη του απερχόμενου προπονητή, Κοσμά Στράτο, ο οποίος αφού ευχαρίστησε για την τιμητική πρόταση, απάντησε πως λόγω ηθικής δέσμευσης και ταύτισής του με τον κ.Τσιώλη, δεν μπορεί να την αποδεχτεί.

β) Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ ξεκινά άμεσα την αναζήτηση του προπονητή που θα τεθεί επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας τόσο για το υπόλοιπο της τρέχουσας περιόδου όσο και για το μέλλον, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί μόλις επέλθει η σχετική συμφωνία. Στόχος είναι η ανεύρεση νέου, φιλόδοξου προπονητή μακράς πνοής, Έλληνα ή ξένου, ο οποίος θα ταυτίσει τις φιλοδοξίες του μ' αυτές τις ΑΕΛ.

Υπενθυμίζεται ότι την προσεχή Παρασκευή 24/03, αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας και συγκεκριμένα στις 6 μ.μ. στην αίθουσα Τύπου του AEL FC ARENA, θα πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη Τύπου των κ.κ. Κούγια και Τσιώλη".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ