ΑΕΛ

Για Ναζλίδη και Αβραάμ η ΑΕΛ

Για Ναζλίδη και Αβραάμ η ΑΕΛ
Αβραάμ

Επιτακτική είναι για την ΑΕΛ η ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Πέρα από την προφορική συμφωνία με τον Θωμά Ναζλίδη, η ομάδα του κάμπου παρακολουθεί την περίπτωση του Κύπριου εξτρέμ Ανδρέα Αβραάμ.

Ενίσχυση στην επιθετική γραμμή επιδιώκει η ΑΕΛ. Η ομάδα του κάμπου έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Θωμά Ναζλίδη, ο οποίος ωστόσο ακόμα δεν έχει λύσει το συμβόλαιό του στη Βέροια. Ο 28χρονος έχει ζητήσει από τη μακεδονική ΠΑΕ να αποχωρήσει. Αν αυτό γίνει πράξη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπογράψει στους "βυσσινί".

Ενδιαφέρον η ΑΕΛ έχει δείξει και για τον Κύπριο Ανδρέα Αβραάμ. Πρόκειται για τον 28χρονο αριστερό εξτρέμ (γεννημένος στις 6 Ιουνίου 1987), ο οποίος δεν υπολογίζεται στην Ανόρθωση, στην οποία παίζει από το 2013. Ο Αβραάμ είναι 29 φορές διεθνής με την Εθνική του ομάδα, τον οποίο φυσικά γνωρίζει καλά ο τεχνικός της ΑΕΛ, Άγγελος Αναστασιάδης, από τη θητεία του στην τεχνική ηγεσία της Κύπρου.

Στο παρελθόν ο Αβραάμ έχει περάσει από Ομόνοια Αρραδίπου, Απόλλωνα Λεμεσού και Ομόνοια. Ο ατζέντης του Κύπριου, Πέτρος Κονναφής, επεσήμανε στο Sport24.gr: "Μιλάμε με κάποιες ομάδες, συμπεριλαμβάνομενης και της ΑΕΛ, αλλα τίποτα ακόμη. Δεν έχουμε καταλήξει. Τις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε περισσότερα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τέλος από την ΑΕΛ ο Πάτο
Η επίθεση στο Ataturk και ο Βαρέλα της ΑΕΛ

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ