ΑΕΛ

Γήπεδο άκρως... ποδοσφαιρικό!

Γήπεδο άκρως... ποδοσφαιρικό!

Το Sport24.gr βρέθηκε στη Λάρισα και στο AEL FC Arena για τον αγώνα Κυπέλλου της τοπικής ομάδας κόντρα στην ΑΕΚ και σας παρουσιάζει videos από το πανέμορφο νεόκτιστο γήπεδο των βυσσινί.

Αποστολή στη Λάρισα: Θοδωρής Κουνάδης

Η' αν θέλετε αποστολή στην... Αγγλία! Γιατί η Ελλάδα διαθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες ένα άκρως ποδοσφαιρικό γήπεδο που ελάχιστα θυμίζει την μίζερη πραγματικότητα του. Στο AEL FC Arena πραγματικά απολαμβάνεις να παρακολουθείς αγώνα και πολύ εύκολα αν ξεχαστείς μπορεί να νομίσεις πως αντί για την Λάρισα βρίσκεσαι σε ένα αγγλικό γήπεδο. Και όλα αυτά με την ΑΕΛ να μην παρουσιάζεται σε καθόλου καλή αγωνιστική κατάσταση και να μετράει 3/3 ήττες στο νέο της γήπεδο.

Δεν μπορούμε λοιπόν να φανταστούμε πως θα είναι η ατμόσφαιρα εκεί όταν το καμάρι της πόλης θυμίσει ξανά παλιές καλές εποχές. Γι' αυτό και οι φίλοι της ομάδας που είναι οργισμένοι για την εικόνα της, ίσως θα πρέπει να σκεφτούν ότι σκαμπανεβάσματα στην πορεία του χρόνου κάθε σύλλογος έχει. Όμως το στολίδι που φτιάχτηκε στην πόλη τους, ήρθε για να μείνει και να κάνει τις Κυριακές ξεχωριστές!

Αφήνοντας το αγωνιστικό κομμάτι της ΑΕΛ στην άκρη και μετά από περίπου 3 ώρες διαδρομή από την Αθήνα, βρεθήκαμε στον περιφερειακό της Λάρισας με κατεύθυνση την Καρδίτσα. Με το σκοτάδι να έχει πέσει για τα καλά, ξεπρόβαλε στα αριστερά μας το φωτισμένο γήπεδο με το θέαμα να είναι εντυπωσιακό.

Επειδή όμως θα ήταν και... εγκληματικό να σταματήσουμε στη μέση του δρόμου για να τραβήξουμε πλάνα, προχωρήσαμε προς το γήπεδο και όταν πλησιάσαμε αρκετά, πατήσαμε το REC.

Στη συνέχεια φτάσαμε στο πάρκινγκ και αφήσαμε το αυτοκίνητο μας ουσιαστικά έξω από το γήπεδο χωρίς να είμαστε... VIP. Το AEL FC Arena έχει θέσεις δίπλα σε αυτό για όλους όσους πάνε με το δικό τους μέσο.

Αφού περάσαμε χωρίς καμία καθυστέρηση από την είσοδο των δημοσιογραφικών, ανεβήκαμε στον 1ο όροφο όπου μέσα από το μπαρ και το εστιατόριο βγήκαμε στις κερκίδες του γηπέδου. Και η εικόνα που αντικρίσαμε; Ακρως... ποδοσφαιρική!

Αλλά και για μας τους δημοσιογράφους ήταν επιπλέον και άκρως... επαγγελματική καθώς ο χώρος της δουλειάς μας, είχε όλες τις απαραίτητες ανέσεις (ασύρματο και ενσύρματο internet, τηλεοράσεις).

Οπότε αν εντυπωσιαστήκαμε από το... άδειο γήπεδο, φανταστείτε την ατμόσφαιρα που δημιουργείται όταν αυτό γεμίζει. Πολύ "ζεστή" λίγο πριν το ματς...

...και "καυτή" κατά τη διάρκεια του καθώς το γήπεδο έχει τρομερή ακουστική!

Και μπορεί η εξέλιξη του αγώνα να μην βοήθησε ώστε το κλίμα στις εξέδρες να είναι ακόμα καλύτερο, ωστόσο εμείς αποχωρίσαμε από το γήπεδο με τις καλύτερες εντυπώσεις! Και λίγο πριν το αφήσουμε, τραβήξαμε ένα τελευταίο του πλάνο...

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ