ΑΕΛ

Φυντάνης: "Που ήταν κρυμμένοι όλοι αυτοί στην καλή πορεία της ομάδας"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Ηλίας Φυντάνης EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης, με προσωπική του δήλωση αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και τα απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε.

Θέση για όσα έγιναν μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ και τις απειλές που δέχθηκε πήρε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης. Ο προπονητής των "βυσσινί" εκτός από την δήλωση που είχε κάνει την Τρίτη στο Sport24.gr θέλησε μια μέρα αργότερα να μιλήσει για τα γεγονότα που έχουν συμβεί τα τελευταία 24ώρα.

Ο Φυντάνης έκανε λόγο για ανθρώπους που έβριζαν χυδαία τον ίδιο και τη μάνα του που έχει φύγει από τη ζωή αλλά και εν γένει την οικογένεια του. Και όλα αυτά γιατί; Επειδή είπε ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια.

Ο Έλληνας προπονητής στην δήλωση που έκανε στάθηκε και στην πορεία της ομάδας που ήδη έχει σωθεί και βρίσκεται στους τέσσερις του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Φυντάνης είπε χαρακτηριστικά:

" Που ήταν κρυμμένοι αυτοί οι 10-15 με την καλή πορεία που έκανε η ομάδα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ηττηθήκαμε στην τούμπα από τον ΠΑΟΚ που έχει τώρα τον πρώτο λόγο να πάρει το πρωτάθλημα. Ναι και καλά τους πείραξε επειδή δήλωσα ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια και οι ποδοσφαιριστές του έχουν μεγάλη ποιότητα. Μετά από 5 ώρες από τον αγώνα έβριζαν χυδαία την πεθαμένη μάνα μου, το σπίτι μου και άλλα πολλά (σημ. ότι πριν 1,5 μήνα έφυγε από την ζωή ο αδελφός μου) στο διαδίκτυο και στο κινητό.

Εντάξει μπορεί το 1ο γκολ να ήταν οφσάιντ και να είχαμε ακόμη και στο 3-0 σφυρίγματα ανάποδα, αλλά αυτό είναι θέμα διοίκησης να τα αναφέρει κάτι που έγινε. Βρεθήκαμε και σε κακή ημέρα πού ήταν κουρασμένα τα παιδιά ύστερα από τα 120 λεπτά με τα Γιάννινα και την μεγάλη πρόκριση στους 4.

Είχαμε και ελλείψεις τριών βασικών ποδοσφαιριστών(Κρίσμαν, Ντέλετιτς Ρέντζα), αλλά και πάλι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με παίκτες μεγάλης ποδοσφαιρικής αξίας και σε ένα γήπεδο με 25000 φιλάθλους που δεν σταμάτησαν να παροτρύνουν την ομάδα τους.

Όλοι μαζί διοίκηση, ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και φίλαθλοι φέραμε την ομάδα από την τελευταία θέση με 2 βαθμούς στους 22 βαθμούς και στους 4 του Κυπέλλου, αποκλείοντας ομάδες έμπειρες στην σούπερλίγκα όπως Ξάνθη και Γιάννινα. Με λίγη τύχη μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη και να πάμε τελικό. ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ;

Σωθήκαμε για μένα από τον α γύρο. Μπαρτσελόνα ξαφνικά δεν γίναμε. Έχει ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΑΕΛ, αλλά είχε βρεθεί πριν το παιχνίδι του α' γύρου με τον ΠΑΟΚ σε πολύ άσχημη θέση από όλες τις πλευρές.

Δεν μπορούν να μας αποπροσανατολίσουν για την συνέχεια του πρωταθλήματος και μάλιστα πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο στόχος μας ήταν, είναι και θα είναι η κατάκτηση της θέσης 5-10 . Και να προσπαθήσουμε να πάμε με όλες τις δυνάμεις μας στον τελικό που δεν ήταν στα σχέδια μας.

Η πραγματική αλήθεια είναι αυτή και έχω μάθει στην ζωή μου να λέω τα πράγματα όπως είναι. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ"!

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ