ΑΕΛ

Φυντάνης: "Πάνω απ' όλα η αξιοπρέπεια"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Φυντάνης EUROKINISSI SPORTS

Ο Ηλίας Φυντάνης απάντησε στις κατηγορίες του Αλέξη Κούγια, σχετικά με το γεγονός ότι ήταν ύποπτο το κοουτσάρισμά του στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Διαβάστε τη δήλωση του τέως προπονητή της ΑΕΛ.

Στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου προπονητή, Ράτκο Ντόστανιτς, ο Αλέξης Κούγιας εκτός από την αποκάλυψη για την πρόταση του Ολυμπιακού για Καρατάσιο και Μασούρα, τοποθετήθηκε για το "διαζύγιο" με τον Ηλία Φυντάνη. Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ χαρακτήρισε ύποπτο το κοουτσάρισμα του Φυντάνη στους αγώνες με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Ο Πειραιώτης τεχνικός βγήκε μπροστά και με προσωπική του δήλωση απάντησε στους ισχυρισμούς του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ. Ο Φυντάνης ανέφερε ότι είχε σκοπό να φύγει μετά το 0-0 με την ΑΕΚ και πως ο Αλέξης Κούγιας ήταν αυτός που δεν τον άφησε να αποχωρήσει. Υποστήριξε, ακόμη, ότι "είμαι αρσενικός, φοράω παντελόνια και πάνω απ' όλα είναι η αξιοπρέπεια". Αναλυτικά η δήλωσή του:

"ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ"

"Πέφτω από τα σύννεφα. Ήθελα να φύγω μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ (0-0) και δεν με άφηνε ο κ. Κούγιας. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που λέει. Δεν μπορεί επειδή δεν έδωσε μια σωστή δικαιολογία τις προηγούμενες ημέρες για την μη συνέχισή μου στον πάγκο της ΑΕΛ, να ρίχνει λάσπη στο πρόσωπό μου. Όλη η Ελλάδα ξέρει ποια είναι η σταδιοδρομία μου στο ποδόσφαιρο. Ό,τι έκανα στην προπονητική μου καριέρα, το κατάφερα μόνος μου. Τη μία ημέρα λέγεται ότι απομακρύνθηκα για ένα μήνυμα στο facebook που απεδείχθη ότι είναι πλαστό. Την άλλη οτι έπαιζα αμυντικά (23 παιχνίδια, 9 νίκες, 6 ισοπαλίες, 8 ήττες και στους 4 του κυπέλλου). Την άλλη ότι δεν μπορούσα να διαχειριστώ την μεγάλη νίκη στην Λαμία (0-2), αήτητη μέχρι τότε.

"ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ"

Και σήμερα μετά από αρκετές ημέρες χωρίς να έχω έρθει σε καμία αντιπαράθεση, να ρίχνει λάσπη με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό για τους δικούς του λόγους. ΗΜΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ αρσενικός κύριε Κούγια. Αντρούκλα όπως έλεγες και καθαρό παιδί. Προπονηταράς όπως έλεγες και πως θα πάμε Ευρώπη μαζί! Άλλο τακτική στο γήπεδο και άλλο τακτική στο δικαστήριο. Η τακτική είναι αυτή που μας έφερε από την τελευταία θέση στις θέσεις σωτηρίας. Στην θέση που έχει σωθεί η ΑΕΛ από τον Δεκέμβριο. Ξέρεις ποιος είναι ο Φυντάνης και πολύ καλά. Μα πάρα πολύ καλά. Έδωσα την ζωή μου στην ΑΕΛ και αυτό το γνωρίζει όλος ο κόσμος της Λάρισας. Μάρτυρες όλοι οι ποδοσφαιριστές μας. Ελληνες και ξένοι. Ας βγει κάποιος να πει κάτι εναντίον μου. Στην οικογένειά μου τα παντελόνια τα τιμάμε και μας έμαθε ο πατέρας μας να είμαστε άντρες πραγματικοί. Το γνωρίζεις καλά αυτό. Απεβίωσε ο αδελφός, μου κατέβηκα στην κηδεία και την επομένη ανέβηκα στη Λάρισα για προπόνηση, για να προετοιμάσω την ομάδα για το δύσκολο παιχνίδι στη Λαμία (0-2).

"ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΕ ΣΠΙΛΩΣΕΙ"

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Όσο για το φουκαράς, ξέρουμε και πώς έκαναν χρήματα κάποιοι στην Ελλάδα. Καλύτερα φουκαράς και τίμιος, παρά να με βρίζει όλη η Ελλάδα. Πάντα προσπαθούσα να είμαι ψηλά και ειδικά στην ΑΕΛ, γιατί ήταν η ευκαιρία που μου έδωσες. Ομως δεν θα αφήσω κανέναν να με σπιλώσει. Για όλους υπάρχει η δικαίωση. Για το ποιος δούλεψε περισσότερο και λιγότερο, καθώς και για το ποιος έδιωξε ποιον, το ξέρουν καλά οι ποδοσφαιριστές. Οσο για το τιμ, τον Καλαποθαράκο τον έφερα εγώ, τον Λαυδαριά εγώ, τον Φουσέκη εγώ. Δούλευε άψογα το τιμ αγωνιστικά. Οσο για αναλύσεις, ρωτήστε τους ποδοσφαιριστές και τον τεχνικό διευθυντή, κ. Βάννη Βασίλη. Αυτοί ξέρουν καλύτερα από τον καθένα. Ας με κρίνουν οι φίλαθλοι της ΑΕΛ για το έργο μου. Τι παρέλαβα και τι παρέδωσα. Τους ευχαριστώ και πάλι για μια φορά ακόμη για την συμπαράσταση που είχαμε, ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια. Δεν ήθελα να απαντήσω, αλλα πάνω από όλα ζούμε για μια αξιοπρέπεια. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΛ. Ευχαριστώ και πάλι όλους τους συνεργάτες μου, όλους τους φιλάθλους της ΑΕΛ, ακόμη και αυτούς που έβριζαν. Γιατί η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα.

Μακάρι στα υπόλοιπα παιχνίδια να πάει πιο ψηλά και να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο, που είναι και πιο βατό το πρόγραμμα. Μακάρι να πάει και τελικό κυπέλλου. Εγώ προσπάθησα για το καλύτερο: 23 παιχνίδια, 9 νίκες, 6 ισοπαλίες, 8 ήττες. Και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ