ΑΕΛ

Φυντάνης: "Ευχαριστημένοι με τον βαθμό"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Ηλίας Φυντάνης EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης, υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Κέρκυρα πως η ομάδα του αν ήταν πιο προσεχτική θα έπαιρνε το τρίποντο.

Ικανοποιημένος εν μέρει από την απόδοση της ομάδας του και τον βαθμό που πήρε στην Κέρκυρα εμφανίστηκε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης. Ο έμπειρος προπονητής σημείωσε πως η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αν ήταν πιο προσεχτική στο τελευταίο εικοσάλεπτο αλλά δήλωσε ικανοποιημένος από το βαθμό της ισοπαλίας.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, παρέδωσαν τη ψυχή τους σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Κόντρα σε μια ομάδα όπως εμείς που θέλει να κάνει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι όπως εξελίχθηκε πέρα του δεκαλέπτου που δεχθήκαμε μια πίεση και ειδικά από τα άκρα το ισορροπήσαμε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. Πετύχαμε ένα γκολ και δεχτήκαμε την ισοφάριση τρία-τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου σε μια φάση που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει.

Πήγαμε στα αποδυτήρια και είπαμε να συνεχίσουμε με το ίδιο σκεπτικό, να παίξουμε για τη νίκη, χάθηκαν ευκαιρίες από την πλευρά μας, δημιούργησε και δυο ευκαιρίες ο αντίπαλος αλλά θεωρώ ότι αν ήμασταν προσεχτικοί στο τελευταίο εικοσάλεπτο μπορούσαμε να φύγουμε με το τρίποντο. Όμως είμαστε ευχαριστημένοι και με τον βαθμό. Η ομάδα συνεχίσει να είναι αήττητοι στα τελευταία ματς. Δεχόμαστε δύσκολα γκολ και από την άλλη δημιουργούμε ευκαιρίες. Υπάρχει καλό κλίμα και όλοι οι ποδοσφαιριστές μου είναι ετοιμοπόλεμοι για τη συνέχεια".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ