ΑΕΛ

Φυντάνης: "Δεν δικαιούταν τη νίκη ο Ατρόμητος"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ατρόμητο τόνισε ότι η ομάδα του έχασε εξαιτίας ενός λάθους που έκανε και υποστήριξε πως οι "βυσσινί" είναι μέσα στο παιχνίδι της πεντάδας.

Η ΑΕΛ δεν έπρεπε να χάσει στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Ο έμπειρος προπονητής σημείωσε πως η ομάδα του έκανε μόνο ένα λάθος το οποίο το πλήρωσε. Επίσης σημείωσε πως ακόμα η πεντάδα δεν έχει χαθεί για την ΑΕΛ καθώς έχει βγάλει τα ματς με τις μεγάλες ομάδες σε αντίθεση με τους υπόλοιπους διώκτες της πεντάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Θέλω να συγχαρώ τον Ατρόμητο που είναι η ομάδα-έκπληξη και μετά τη νίκη που έκανε σήμερα, που όμως δεν τη δικαιούταν, έχει κλείσει την πεντάδα. Θεωρώ πιο δίκαιο το αποτέλεσμα της ισοπαλίας.

Δεν κινδυνεύσαμε καθόλου και τον τελευταίο μήνα σε όλα τα δύσκολα παιχνίδια αποφύγαμε τα λάθη. Αν αποφεύγαμε το λάθος αυτό στη φάση του γκολ, θα είχαμε πάρει την ισοπαλία και από το 80’ και μετά θεωρώ ότι θα βρίσκαμε πολύ εύκολα την ευκαιρία για να κάνουμε γκολ και να πάρουμε τη νίκη.

Δεν θέλω να σταθώ στη διαιτησία, αλλά είχαμε πολύ λίγες καθυστερήσεις ενώ έγιναν 6 αλλαγές και είχαμε κάποια ανύπαρκτα φάουλ. Δεν τα χρειάζεται ο Ατρόμητος τέτοια σφυρίγματα".

Για την ενδεχόμενη κόπωση από τις υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο:
«Αυτό το είχαμε διαχειριστεί κατάλληλα, αν μάλιστα δείτε τα λάθη, θα δείτε ότι αυτά έγιναν από παίκτες που ήταν θεωρητικά φρέσκοι».

Για το κίνητρο της ΑΕΛ στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος:
«Όλοι οι παίκτες έχουν στόχο, όλοι έχουν κίνητρο και είναι νεαροί σε ηλικία, θέλοντας να δείξουν το κάτι παραπάνω Έχουμε δείξει ότι παίζουμε σε όλα τα ματς για τη νίκη, απλά σήμερα παίξαμε για δύο αποτελέσματα».

Για το αν ήττα χαλάει το πλάνο της ΑΕΛ για να βρεθεί κοντά στην πεντάδα:
«Όχι, δεν χαλάει ο προγραμματισμός μας γιατί αν δείτε όλες οι ομάδες που είναι κοντά στην πεντάδα, δεν έχουν παίξει ακόμα με τους μεγάλους, ενώ εμείς έχουμε καθαρίσει. Εκεί πρέπει να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημά μας».

Για τον Μασούρα:
«Είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει σε πολλούς τομείς, απλά πρέπει να βελτιωθεί στην τεχνική και εκεί δουλεύουμε. Αν μάλιστα έμενε στην επίθεση όλη τη διάρκεια του αγώνα, τότε θα απειλούσε πολύ περισσότερο».

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ