ΑΕΛ

Φυντάνης: "Άδικο το αποτέλεσμα, μπορούσαμε την ισοπαλία"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ηλίας Φυντάνης χαρακτήρισε άδικη την ήττα της ΑΕΛ απ' τον Παναιτωλικό, τονίζοντας πως οι "βυσσινί" άξιζαν τουλάχιστον την ισοπαλία.

Το σερί τεσσάρων θετικών αποτελεσμάτων της ΑΕΛ σταμάτησε στο Αγρίνιο, αφού οι "βυσσινί" γνώρισαν την ήττα με 3-1 απ' τον Παναιτωλικό, πληρώνοντας τα αμυντικά λάθη. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός της ομάδας, Ηλίας Φυντάνης χαρακτήρισε άδικη την ήττα, τονίζοντας πως οι "βυσσινί" άξιζαν τουλάχιστον την ισοπαλία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι από δύο πολύ καλές ομάδες που παρουσίασαν επιθετικό ποδόσφαιρο. Είχαμε σκεπτικό να μη δεχθούμε γκολ και ειδικά το πρώτο γκολ μπορούσαμε να το αποφύγουμε. Χάσαμε δύο γκολ με τον Λεοζίνιο που δε χάνονται που θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Ναι μεν είχε στο διάστημα 15-30 μια υπεροχή ο Παναιτωλικός, αλλά οι επιθετικές προσπάθειες σταματούσαν στην περιοχή μας. Στο γκολ του Μάσουρεκ έγινε λάθος στο χώρο του κέντρου και μετά τον άφησαν μόνο του και πλάσαρε.

Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε να πιέσουμε ψηλά και αν δεν έρθει το γκολ νωρίς θα γυρίζαμε το σύστημα σε 4-2-4. Ήρθε το γκολ και κάπου ο Παναιτωλικός έχασε τον έλεγχο και θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει. Στο τέλος ρισκάραμε πολύ και ο Παναιτωλικός πέτυχε το τρίτο γκολ. Νομίζω το αποτέλεσμα είναι άδικο και θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία. Νομίζω ότι στο τέλος θα πετύχουμε το στόχο μας και θα καταλήξουμε στις θέσεις πέντε έως δέκα".

Για τις τελικές των δύο ομάδων είπε: "Απαντάω με ερώτηση: Ο τερματοφύλακάς μας, έκανε καμία απόκρουση; Καμία. Αν δείτε τις δικές μας, ο Τσενάμο έκανε επτά αποκρούσεις. Τελική είναι να πάει η μπάλα στην εστία, να έρθει ο τερματοφύλακας σε επαφή".

Για τα γκολ του Παναιτωλικού, αν ήταν λάθη της δικιάς του ομάδας η ικανότητα των παικτών του Παναιτωλικού: "Το πρώτο γκολ ήταν κακό διώξιμο. Στο δεύτερο γκολ δεν κάλυψαν τον Μάσουρεκ και τον άφησαν μόνο. Δε λέτε για τις φάσεις τις δικές μας όμως. Για του Κρίζμαν, του Μασούρα… Δε νομίζω τόσες τελικές μέσα στην έδρα του Παναιτωλικού να τις έχει κάνει άλλη ομάδα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ