ΑΕΛ

Φουλ για Τσόβιτς η ΑΕΛ

Φουλ για Τσόβιτς η ΑΕΛ
Τσόβιτς

Δυναμικά για την απόκτηση του Κροάτη τερματοφύλακα, Ίβαν Τσόβιτς, κινείται η ΑΕΛ, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Το who is who του 26χρονου γκολκίπερ που πάει να κλείσει η ομάδα του κάμπου.

Ούτε Κάχριμαν, ούτε Χουάντερσον, ούτε Σωτηρίου για την ΑΕΛ. Ο "εκλεκτός" των "βυσσινί" για τη θέση του τερματοφύλακα είναι ο Ίβαν Τσόβιτς, ο οποίος έπαιζε μέχρι πρότινος στην Ίντερ Ζάπρεσιτς. Ο Κροάτης κίπερ είναι γεννημένος στις 17 Σεπτεμβρίου 1990 και έχει ύψος 1.94.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 32 συμμετοχές και ήταν βασικός στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας, όπου μετείχε η ομάδα του. Στο παρελθόν έχει περάσει από την ακαδημία της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, αλλά και από την Hrvatski Dragovoljac. Άλλωστε την Τετάρτη (14/6) ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στον AEL Radio και ανέφερε μεταξύ άλλων:

"Ο κ. Πάους έχει κόψει τον Χουάντερσον, τον Σωτηρίου, τρεις-τέσσερις τερματοφύλακες ακόμα μεταξύ αυτών και τον πορτιέρο που πήρε ο Πανιώνιος. Εμείς τον παρακολουθούσαμε εδώ και δεκαπέντε μέρες. Σήμερα έδωσε το «πράσινο φως» για έναν Κροάτη τερματοφύλακα, 1,94 ύψος, που προσπαθούμε να πάρουμε και θα είναι μία πάρα πολύ ακριβή μεταγραφή.

Φυσικά και δεν ακυρώνουμε τον Κώστα Θεοδωρόπουλο που είναι ένας επιθετικός τερματοφύλακας, αλλά ο κ. Πάους ζήτησε δύο παίκτες γι' αυτή τη θέση που θα σκοτώνονται για το ποιος θα είναι βασικός".

Δείτε βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του το 2017:

Photo credits: @1hnl

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ